Vakantie? Hier moet je nú naartoe (volgens de magazines)

vakantie magazine Zin om ertussenuit te gaan? Sla dan je favoriete magazines open en laat je inspireren door alle reisverhalen. Wist je dat ze vaak geweldige (lezers-)aanbiedingen hebben? Wij verzamelden de leukste trips voor deze tijd van het jaar. Wat kies jij: rondreizen door Marokko, shoppen in Straatsburg of toch gezellig naar het Margriet Winterfestival?

Tip: Met een abonnement op Libelle of Margriet profiteer je het hele jaar door van de beste reisaanbiedingen.

Margriet - 8 daagse rondreis door magisch Marokko

‘De koningssteden Fès, Marrakech, Meknès en Rabat, de weelderige tuinen, eeuwenoude kashba’s, magische soeks en glinsterende paleizen…” Ga mee op rondreis door Marokko samen met Margriet. Profiteer van de aanbieding voor een 8-daagse rondreis langs de koningssteden van dit magische land. Ontsnap even aan de kou en waan je in een sprookje van Duizend-en-een-nacht. Heerlijk!

Haal Margriet in de winkel óf lees het artikel op Blendle. Je kan de reis hier boeken.

vakantie libelle marokko

Libelle - Wandelen, struinen en shoppen in Straatsburg

In Libelle lees je hoe leuk het Franse Straatsburg (Strasbourg) is. ‘Er zijn prachtige vakwerkhuizen, leuke winkelstraten, een beroemde kathedraal én de grootste kerstmarkt van Frankrijk.’ Perfect voor een citytrip tijdens de feestmaanden. Van eind november tot eind december, kun je hier genieten van een echte kerstsfeer en wel 12 kerstmarkten. Ja echt, zó gezellig is Straatsburg.

Haal Libelle in de winkel óf lees het artikel op Blendle. Je kan de reis hier boeken.

vakantie straatsburg libelle

Flow - Weekendje naar de Veluwe

Je hoeft helemaal niet ver, om toch even weg te zijn. Flow spot voor jou de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal gewoon in Nederland. Wij worden hartstikke blij van Buitenplaats Beekhuizen. Het ligt op één van de mooiste plekjes om de herfst te proeven, zien en ervaren: in de bossen van de Veluwe. En de huisjes zien er zó knus uit! Schaar je rond de kachel, scharrel door het bos en vergaap je aan de sterrenhemel.

Haal Flow in de winkel óf lees meer en boek de reis hier.

vakantie veluwe flow

Tip: Uitje met kinderen? Met de Ouders van Nu voordeelpas krijg je korting op allerlei leuke uitjes en vakanties.

Doen: bezoek het Margriet winterfestival

Geen tijd voor vakantie? Ook dan is er genoeg leuks te doen in de winter. Bijvoorbeeld: Het Margriet Winterfestival! Dit is het grootste overdekte winterfeest van Nederland met allerlei leuke activiteiten, shops, optredens, workshops, modeshows en nog veel meer. Het vindt plaats van vrijdag 18 t/m donderdag 24 november in de Jaarbeurs. Bestel hier je kaarten

Tip: 3x heerlijke herfstuitjes: de Veluwe, Sauerland of Twente vanaf €79<< Terug naar overzicht