De beste ideeën voor een stoer Vaderdagontbijt

vaderdag ideeën Zondag 18 juni is het Vaderdag. Deze dag wordt nu al bijna net zoveel gevierd als Moederdag, en dat verdienen al die geweldige vaders ook. Met deze ideeën voor het Vaderdagontbijt begint zijn dag in ieder geval onvergetelijk.

Psst... Op zoek naar een last-minute Vaderdagcadeau? Geef hem een abonnement op zijn favoriete tijdschrift. Geef nu een abonnement cadeau.

Ontbijt op bed

Verras papa met een uitgebreid ontbijt op bed. Daar worden toch alle mannen blij van? Maak zijn lievelingsontbijt of een stoer mannenontbijt, zoals een ontbijtburger of ontbijtpizza (het bestaat echt). Het is tenslotte Vaderdag. Of wat dacht je van een Engels ontbijt, inclusief worst, bacon, spiegelei en witte bonen in tomatensaus.

De ultieme ontbijtburger

Wij kunnen geen beter Vaderdagontbijt bedenken: de ontbijtburger. Verrassend, lekker en natuurlijk super stoer. En één ding weet je zeker: dit verwacht hij nooit. Bekijk het recept op de blog Ciaoflorentina.

ontbijt burger

Ontbijtpizza

Pizza. Wie is daar nu niet dol op? Deze geweldige ontbijtpizza van Smittenkitchen kun je gezellig met zijn allen opeten. En dat bij papa op bed. Als hij daar niet gelukkig van wordt! Het is ook nog eens leuk om samen met de kinderen te maken. Bereid het deeg de avond van te voren en beleg 's ochtends met alle ingrediënten en bak in de oven. Het is even werk, maar dan heb je ook wat.

ontbijtpizza

Full English breakfast

Het Engelse ontbijt is een klassieker die het eigenlijk altijd goed doet. Maak toast, bak roerei en worstjes en warm de witte bonen in tomatensaus op. Serveer er eventueel wat tomaten of gebakken champignons bij. En vergeet de bacon niet. Je kunt dit ontbijtje helemaal afstemmen op de smaak van de papa, die je deze dag in het zonnetje zet.

vaderdag ontbijt

Voor de zoetekauw

Niet alle vaders houden van vlees. Is papa een echte zoetekauw? Maak dan lekkere pannenkoeken voor hem. En dan het liefst in de vorm van de letters 'papa'. Hoe je dat doet lees je op de blog bettycrocker.com. Ook dit recept is een feest om samen met kinderen te maken.

vaderdag pannenkoeken ontbijt

Nog op zoek naar een last-minute Vaderdagcadeau? Geef hem een abonnement op zijn favoriete tijdschrift. Geef nu een abonnement cadeau!

Zie ook: Top 5 tijdschriften voor mannen

Bron beeld: thepapermama.com

<< Terug naar overzicht