Top 6 meest bizarre realityseries | Magazine.nl

Top 6 meest bizarre realityseries

Nederlandse reality series De nieuwe realityserie 'Doen ze 't of doen ze 't niet?' zorgde al voor veel ophef. In de tweede aflevering was te zien hoe Peter Jan Rens zijn 43 jaar jongere vriendin Virginia van Eck ten huwelijk vroeg. Ook de show Andy en Melisa is weer begonnen op SBS6. We kunnen blijkbaar niet genoeg krijgen van reality! Daarom een lijstje met de top 6 meest bizarre Hollandse realityseries.

Blijf je graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de showbizzwereld? Neem dan een abonnement op Story.

1. De Veerkampjes

De excentrieke Amsterdamse familie Veerkamp werd in één klap populair toen Man Bijt Hond bij hun aanbelde. De familie was geliefd bij het publiek, waardoor SBS6 besloot om een realityserie over ze te maken: de Veerkampjes. De serie draaide om de op een woonboot wonende Hanny en Ton Veerkamp en moeder Nel Duyker, die bij haar dochter en schoonzoon inwoonde. De show was een goot succes en was van 2005 tot 2006 te zien op SBS 6.

2. De Tokkies

Nog een familie uit Amsterdam die veel stof heeft doen opwaaien: de Tokkies. Toen een burenruzie in 2003 flink uit de hand liep en alle media op de stoep stonden, werd de familie bekend. SBS6 is toen een realityserie begonnen over deze nogal opvallende familie. Door veel mensen werden ze bestempeld als 'asociaal', waar ze het zelf helemaal niet mee eens zijn.

3. Andy en Melisa

Voetballer Andy van der Meijde en zijn verloofde, ex-playmate Melisa Schaufeli, zijn maandenlang gevolgd door camera’s voor hun eigen reallifesoap. Het stel is zoals altijd weer druk met van alles en nog wat. Zo wil Melisa een bed & breakfast beginnen en heeft ze een theatershow geschreven waarmee ze door het land wil toeren. De serie is zo succesvol dat er weer een nieuwe reeks afleveringen is begonnen bij SBS6.

4. Oh, Oh Cherso

Zet een paar Hagenezen in een luxe vakantievilla in Griekenland en er gebeuren de gekste dingen. Het was lachen, gieren en brullen. De serie Oh, Oh, Cherso heeft dan ook al meerdere seizoenen achter de rug. Een aantal bekenden uit de serie zijn Barbie, Sterretje en Jokertje.

5. Utopia

In Utopia verblijft een groep van 15 mensen 24/7 op een afgesloten terrein dat is uitgerust met camera's, zodat ze voortdurend door de kijkers kunnen worden gevolgd. De Nederlandse versie wordt elke werkdag uitgezonden op SBS 6. De serie kunnen we zien als een opvolger van andere succesvolle realityseries, zoals Big Brother en De Gouden Kooi.

6. Doen ze 't of doen ze 't niet?

Deze nieuwe realityshow heeft al veel stof doen opwaaien. In de serie was te zien hoe Peter Jan Rens zijn 43 jaar jongere vriendin Virginia van Eck ten huwelijk vroeg tijdens een optreden van Django Wagner. De serie gaat vooral over het onstuimige samenzijn van de twee. Ze gingen al meerdere keren uit elkaar, maar zijn nu toch weer samen. Het stel treedt volgende week al in het huwelijksbootje op Tenerife.

Lees in Story: Verloofde Peter Jan begrijpt Ma Flodder-imago (Blendle €)

Heb jij nog een programma dat absoluut in dit rijtje thuis hoort? Laat het dan vooral weten in de reactie op Facebook.

Bron beeld: SBS6

<< Terug naar overzicht