5x handige tijdschriften apps

tijdschriften apps Wist je dat veel tijdschriften ook een handige app hebben? Zo geeft Flow je elke dag een mooi inzicht en blijf je met LINDA. en Libelle of de hoogte van de laatste nieuwtjes. Lees je onze tijdschriften graag digitaal? Dat kan ook via een app.

1. Flow Daily Moments

De Daily Moments-app van tijdschrift Flow geeft elke dag een nieuw inzicht, tip of een quote. De app ziet er prachtig uit en bevat illustraties van Carolyn Gavin. Dat is dus 366 dagen (want schrikkeljaar) een Flow-moment op je smartphone of tablet.

De Flow Daily Moments-app kost €1,99 en is verkrijgbaar in de App Store en Google Play.

2. LINDA.app

Met deze app van LINDA. ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste funfacts. En dat is nog lang niet alles. Begin de dag met een mooie, leuke, handige of grappige favoriet, speciaal voor jou door de LINDA.-redactie geselecteerd. Daarnaast kun je backstage kijken bij de LINDA. redactie en zijn er mooie winacties.

De LINDA.app is gratis en verkrijgbaar in de App Store en Google Play.

3. Libelle TV

Met deze app van Libelle zie je dagelijks gratis de mooiste video’s en Libelle-programma’s: altijd echt, persoonlijk en dichtbij. Libelle TV biedt inspiratie voor elke dag en vooral jouw dag. Met vertrouwde Libelle-rubrieken en verrassende nieuwe ideeën voor kleine en grote levensmomenten.

De Libelle TV-app is gratis en verkrijgbaar in de App Store en Google Play.

4. Zwanger & Baby - Ouders van Nu

Zwanger? Volg de groei en ontwikkeling van je baby. Met de Zwanger & Baby app van Ouders van Nu lees je alles wat je moet weten over je zwangerschap én de tijd daarna! Op zoek naar een naam voor de baby? Blader door de namenlijst, sla je favorieten op en deel deze met wie je wil!

De Zwanger & Baby-app is gratis en is verkrijgbaar in de App Store en Google Play.

5. Tijdschrift.nl

Via deze app kun je de tijdschriften waarop je een abonnement hebt gratis digitaal lezen. Zo heb je jouw favoriete tijdschrift altijd en overal bij je op je smartphone of tablet. Sommige tijdschriften hebben digitaal nog veel meer te bieden. Ze zijn verrijkt met onder andere video’s en zijn interactief.

Neem nu een abonnement via Magazine.nl en je kunt jouw tijdschrift óók gratis digitaal lezen via de Tijdschrift.nl app.

<< Terug