Tijdschrift lezen op je tablet in 5 stappen

tijdschrift lezen op tablet Wist je dat je alle tijdschriften van Magazine.nl ook gratis op je tablet kunt lezen? Handig als je onderweg bent of op vakantie gaat. Als je je tijdschrift ook op de tablet wil kunnen lezen is dat zo gedaan. In vijf simpele stappen heb je het al voor elkaar.

1. Kies een tijdschrift

Als eerste moet je natuurlijk een abonnement hebben op een tijdschrift. Jouw tijdschrift kies je via Magazine.nl. Je krijgt het tijdschrift dan elke keer in de brievenbus en kan het ook gelijk gratis digitaal lezen. Bij sommige magazines worden er aan de digitale versie interactieve onderdelen toegevoegd zoals filmpjes of klikbare internetadressen. Van enkele versies zijn ook de verrijkte en interactieve varianten beschikbaar, zoals van Viva en AutoWeek.

Let op: je ontvangt je digitale edities pas nadat je het abonnement hebt gekoppeld aan de app.

2. Maak een account aan

Ga naar de website van Tijdschrift.nl en klik op maak een account aan. Vervolgens kun je daar je eigen account aanmaken. Via dit account kun je voortaan al je tijdschriften makkelijk terugvinden. Heb je al een account? Dan hoef je bij deze stap allen in te loggen.

3. Koppel je abonnement

Koppelen betekent dat je van je papieren abonnement een papier + digitaal abonnement maakt. Je hebt dan direct toegang tot je favoriete tijdschrift via je tablet of smartphone. Om te koppelen ga je na het inloggen naar je persoonlijke pagina en klik je op abonnement koppelen. Kies vervolgens jouw abonnement en vul het abonnementsnummer in. Je abonnementsnummer vind je meestal op de adressticker van je tijdschrift en in de welkomstbrief van je abonnement.

4. Download de app

Om je digitale tijdschriften te lezen heb je de Tijdschrift.nl app nodig. Je kunt de app gratis downloaden in de Apple Store of Google Play. Via de app kun je al jouw abonnementen gemakkelijk bekijken en je tijdschriften onbeperkt digitaal lezen. Zo heb je ze altijd bij de hand!

5. Lees het tijdschrift op je tablet

Open de app op je tablet en kies het tijdschrift dat je wilt lezen. Je kunt ze vanaf nu altijd en overal digitaal lezen. Veel plezier!

Lees ook: 5x handige tijdschriften apps

<< Terug naar overzicht