Dit zijn de modetrends voor deze zomer

modetrends zomer Met een abonnement op een fashion tijdschrift blijf je op de hoogte van de laatste modetrends. Wij hebben ze vast even voor je doorgespit. Dus wat moet je deze zomer echt gaan dragen? De modetrends voor deze zomer hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

Off-shoulder

De schouders mogen weer gezien worden! Off-shoulder jurken en tops zijn weer helemaal trendy dit jaar. Het is een van de grootste trends die je deze zomer tegen zal komen. Dus wil je met de mode meegaan, dan mag en off-shoulder item niet ontbreken in je kast.

Bomberjack

Bomberjacks zijn stoer en zitten ook nog eens lekker. Deze sportieve korte jasjes zijn het helemaal en passen ook nog eens overal bij. Het is dé must-have jas van deze zomer. Ze zijn in allerlei kleuren mét of zonder print.

Rouches en plooien

Kleding wordt deze zomer rijkelijk versierd met rouches en plooien. Er mag veel stof gebruikt worden en het mag lekker zwierig zijn. Dat geeft jurken en topjes een romantische en delicate look. We zien ook veel off-shoulder tops met rouches.

Wijde kleding

Lekker wijd is dit jaar helemaal trendy. Broeken mogen weer uitlopende pijpen hebben en ook de mouwen mogen lekker om je armen zwieren. Lange, maar ook korte mouwen kunnen wijd uitlopen of worden aan het eind weer strakker zodat er een pofmouw ontstaat. Kleding mag lekker zitten en mag zelfs een lijken op een pyjama.

Spaanse invloeden

De mode laat zich beïnvloeden door de traditionele Spaanse kleding. Denk aan de tango en sexy Spaanse dames. Je ziet deze trend ook terug in de rouches en off-shoulder tops. Waan je op vakantie door jurken met veel laagjes en krachtige kleuren als rood en zwart.

Oranje

In Nederland zijn we op bepaalde dagen dol op oranje, maar nu mogen we het elke dag aan. Oranje is namelijk de trendkleur van deze zomer. Veel beroemdheden zijn al gezien in oranje kleding. Wie durft?

Modetrends volgen

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste trends op modegebied? Neem dan een abonnement op een tijdschrift. In veel magazines komen nieuwe modetrends aan bod, bijvoorbeeld in Fashionista, Marie-Claire, Beau Monde en Libelle

<< Terug