5x dit moet je gelezen hebben in oktober

magazines oktober Iedere maand selecteren we de beste artikelen uit onze magazines. Wat moet je écht gelezen hebben in oktober? De meest spraakmakende verhalen staan hier voor je op een rijtje. Met onder andere: ‘Douwe Bob zoent Toren C-actrice’ en de foodtrends voor 2017.

Pssst... Onderaan geven we tips wat je komende maand niet mag missen (dan kun je nog snel een abonnement afsluiten)

LINDA.

‘JALOERSE VRIENDEN’

‘Win je de loterij, gaat de hele wereld opeens met argusogen naar je kijken. En o wee als je het hoog in de bol krijgt.’ Wat doe je als je de loterij wint? In LINDA. vertellen vier winnaars wat zij deden met hun miljoen(en). En hoe hun vrienden daarop reageerden. Spannend!  

Libelle

‘WAT ETEN WE IN 2017’

In Libelle (nummer 46) zet Yvette van Boven alle culi-trends voor 2017 op een rijtje. ‘Want net als mode, interieur en tuinen, is ook alles wat we op tafel zetten onderhevig aan trends. Voor 2017 voorspel ik: minder vlees, meer aandacht voor het milieu én we gaan chiquer snoepen en snacken…’

Lees ook: De 8 gekste foodtrends van dit moment

Margriet

‘IK ROOK JOINTJES MET MIJN ZOON VAN ZESTIEN’

“Toen Anouska (43) ontdekte dat haar puberzoon wiet rookte, zei ze: ‘Doe dat voortaan maar samen met mij.’ Haar man zou gek worden als hij het wist.” Dit spraakmakende interview lees je in Margriet nummer 45.

LINDA.

‘DOUWE BOB GAAT ALL IN MET MAIKE MEIJER’

“Zanger Douwe Bob (23) vindt Maike Meijer (49) van ‘Toren C’ een lekker wijf maar ze moet niet over vieze dingen beginnen.” Zo te lezen in LINDA. (en te zien in deze backstage video) zijn ze niet alleen zelf, maar ook met hun lippen érg close. Sexy!

Story

YOLANTHE’S FAMILIERUZIE

‘Kan het ooit nog goedkomen tussen Yolanthe en haar zus Rebecca? Ze zijn al ruim twee jaar gebrouilleerd’. Moeder Richarda reageert in Story op de familieruzie. En stiekum willen we hier alles over weten.

KOMENDE MAAND

Wat kun je verwachten in november?

  1. BONJE MET JE SCHOONMOEDER EN JE MAN ZWIJGT (DE LUL) - LINDA.
  2. HET GROTE GELUKSDOSSIER - Libelle
  3. EEN MAN. TWEE VROUWEN. ‘ONZE KINDEREN HEBBEN NIETS TE MAKEN MET ONS SEKSLEVEN’ - Margriet

Wil je nooit meer iets missen? Sluit dan snel een abonnement af op jouw favoriete tijdschrift(en).

<< Terug naar overzicht