Dit moet je gelezen hebben in november | Magazine.nl

Dit moet je gelezen hebben in november

magazines november Iedere maand selecteren we de beste artikelen uit de magazines. Wat moet je écht gelezen hebben in november? De meest spraakmakende verhalen staan hier voor je op een rij. Met onder andere: ‘Een loeder van een schoonmoeder’ en zijn we met zijn allen een beetje ‘uitgesext’?

Pssst... Onderaan geven we tips wat je in december niet mag missen (dan kun je nog snel een abonnement afsluiten)

Margriet

DE KERSTBOOM OPTUIGEN IS OOK SPORT!

Wél genieten, níet aankomen. In december wil je wel eens wat langer tafelen dan normaal. Hoe zorg je dan, dat je niet meteen kilo’s aankomt? Nou zó! Margriet maakt van december jouw allerfitste maand. Met lichte recepten, mocktails en slimme tips om te blijven bewegen. Want hoeveel calorieën verbrand je eigenlijk met een kersboom optuigen, het huis opruimen en taarten bakken?

Na het kerstdiner fluitend op de weegschaal? Margriet staat vol superfeestelijke recepten die óók lekker licht zijn. Perfect voor al die borreltjes, feestjes en etentjes…

Lees het volledige artikel over hoe je fit de feestdagen doorkomt en bekijk alle feestrecepten in Margriet 50 of op Blendle (€).

LINDA.

‘LOEDER VAN EEN SCHOONMOEDER’

Hè, gezellig naar je schoonouders met Kerst. Of toch niet? Wat als je schoonmoeder een vreselijke heks is. Ze accepteert je niet als schoondochter, komt te laat op jullie bruiloft of komt met opmerkingen als ‘Je hebt nog wel een heel dikke buik’. Kortom, je hebt een loeder van een schoonmoeder. In LINDA. vertellen vijf vrouwen hun verhaal, waaronder Jolanda (37): 'Ik zal nooit trouwen want mijn schoonmoeder mag me niet'.

Lees de andere vier verhalen over vrouwen met loeders van schoonmoeders in LINDA. 148 ‘EVEN DOORBIJTEN’ of op Blendle (€).

Ook Roos Schlikker doet in LINDA. een boekje open over haar schoonmoeder, die haar al 20 jaar volkomen negeert: ‘BIJ HAAR WORD IK EEN DUFFE DOOS DIE GEDWEE EEN LEGE SCHAAL NAAR DE KEUKEN BRENGT’.

Viva

FUCKING PERFECT DE VALKUILEN VAN EEN PERFECTIONIST

Je bent niet snel tevreden, alles kan beter en je bent nogal van de details. Herkenbaar? Test in Viva of jij een echte perfectionist bent. Dat gedrag van jou, heeft helaas een keerzijde. Je leest er alles over in Viva 48 - inclusief een 5-stappenplan van expertperfectionist Astrid Davidson, om snel met die perfectionistische trekjes af te rekenen.

Lees het verhaal over perfectionisme en test of jij een perfectionist bent in Viva 48 of op Blendle (€).

perfectionisme

Libelle

WAAROM EEN SEX-OUT HEEL GOED KAN ZIJN

‘Samen een tijdje zonder sex: volgens de buitenwereld misschien not done, maar het kan heel verfrissend zijn’ lezen we in Libelle. Volgens filosoof Wilhelm Schmidt zijn we met zijn allen een beetje ‘uitgesext’. Tijdelijk minder zin in seks hebben is helemaal niet zo gek. Hoe gaat zo’n sexpauze in zijn werk? Enne, hoe houd je de intimiteit erin? De antwoorden vind je in Libelle 50.

Lees het volledige artikel over hoe je fit de feestdagen doorkomt in Libelle 50 of op Blendle (€).

Nooit meer iets missen? Neem een abonnement op Libelle en je krijgt het tijdschrift iedere week door je brievenbus.

KOMENDE MAAND: DECEMBER

De feestmaand is begonnen. Alle magazines staan allemaal bomvol met prachtige feestjurken, versieringen en driesterren-kerstrecepten. En je weet ook waar je moet zijn voor de beste cadeau-ideeën. Maar is niet alles. Dit kun je nog meer verwachten van de magazines in december:

Wil je nooit meer iets missen? Sluit dan snel een abonnement af op jouw favoriete tijdschrift(en).

FOTO: ANNALEEN LOUWES, LINDA. 148.

<< Terug naar overzicht