Dit moet je gelezen hebben in maart | Magazine.nl

Dit moet je gelezen hebben in maart

magazines maart Iedere maand selecteren we de beste artikelen uit de magazines. Wat moet je écht gelezen hebben in maart? De meest spraakmakende verhalen staan hier voor je op een rij. Met onder andere: Libelle's grote lente horoscoop, ‘Huwelijk Jesse krijgt het zwaar' en hoeveel weegt Linda de Mol eigenlijk? Je kunt de nieuwe nummers vanaf nu gewoon bestellen via onze website!

Pssst... Onderaan geven we tips wat je in april niet mag missen (dan kun je nog snel een abonnement afsluiten)

LINDA. 152 ‘LOVE ME TINDER’

Anna Nooshin 'gewaagder dan normaal'

Onderneemster Anna Noushin (30) stapt voor LINDA. uit haar comfortzone. Ze vertelt over haar stijl én geeft zich bloot in een zestien pagina's tellende ‘gewaagde’ fotoreportage. Anna is een bekende modeblogger, was vorig jaar jurylid voor Holland's Next Topmodel en deed mee aan Expeditie Robinson. De nieuwe LINDA. gaat verder over daten (via Tinder), mét een extra bijlage vol hilarische datingverhalen. En Linda de Mol interviewt Sonja Barend.

De nieuwe LINDA. 152 ‘LOVE ME TINDER’ ligt nu in de winkel. Wil je ‘m direct online bestellen, dan kan dat hier.

Story 12

‘Huwelijk Jesse krijgt het zwaar'

'Een politieke carrière en een gelukkig gezinsleven vormen meestal geen win-winsituatie' schrijft Story. Volgens het blad loopt het huwelijk van Jesse Klaver en zijn Jolein gevaar (zo wordt gefluistert op het binnenhof). Jesse heeft na zijn succes met GroenLinks namelijk maar één doel: ooit premier worden! Offert hij zijn privéleven daarvoor op?

In de nieuwe Story lees je alles over het 'romantische' huwelijk van Jesse Klaver. Bestel hem hier.

Margriet 11

Herman den Blijker: 'IK KON DE HELE DAG WEL BLIJVEN ETEN'

'Topchef Herman den Blijker heeft een zwak voor eten. En voor zijn zoon Matz (8). Voor hem verruilde hij vier maanden geleden zijn snaaierijen – veel en vet – voor een personal trainer.' In een uitgebreid interview in Margriet vertelt hij over zijn relatie met eten en het vaderschap.

Lees het hele interview met Herman den Blijker in Margriet 11. Bestel 'm hier.

Libelle 13

LIBELLE'S GROTE LENTE HOROSCOOP

'Ontmoeten we dit voorjaar een grote liefde? Verzetten we bergen werk of is het juist beter om rustig aan te doen?'. In Libelle lees je de antwoorden. Zo weet je hoe het er voor jou voorstaat deze lente qua geld, geluk en gezondheid.

Benieuwd naar jouw lente-horoscoop? Bekijk hem snel in Libelle 13, bestel het nummer hier.

EN OOK:

Hoeveel weegt Linda de Mol?

Ze is nu écht begonnen. Maandag is Linda gestart met haar vlog LINDA.lijnt. Zes weken lang houdt ze ons op de hoogte van hoe de lijnpoging haar afgaat en ze nam (voor het eerst dit jaar) plaats op de weegschaal. De grote vraag was dan ook: hoeveel weegt Linda de Mol? Ze vertelt het je in haar eerste vlog op LINDA.TV.

Wil je meedoen met Linda's afvalrace? Dan kun je je hier inschrijven.

KOMENDE MAAND: APRIL

Dit kun je verwachten van de magazines in april:

Nooit meer iets missen? Neem een abonnement op je favoriete tijdschrift en je krijgt het gewoon door je brievenbus.

FOTO'S: LINDA, MARGRIET

<< Terug naar overzicht