Dit moet je gelezen hebben in november | Magazine.nl

Dit moet je gelezen hebben in januari

magazines januari Iedere maand selecteren we de beste artikelen uit de magazines. Wat moet je écht gelezen hebben in januari? De meest spraakmakende verhalen staan hier voor je op een rij. Met onder andere: een interview met Astrid Holleeder (het eerste na lange tijd!) en een stoute shoot met Bridget Maasland en Ronald de Boer.

Pssst... Onderaan geven we tips wat je in februari niet mag missen (dan kun je nog snel een abonnement afsluiten)

Libelle

Astrid Holleeder: “Ik heb, net als Willem waarschijnlijk, levenslang”

Ondanks dat ze nu ondergronds zit, is het Libelle gelukt om Astrid Holleeder uitgebreid te interviewen. In 2013 besloten zussen Astrid en Sonja Holleeder wat niemand voor mogelijk hield: ze stonden op tegen hun broer Willem Holleeder. In november 2016 kwam Astrids boek 'Judas' uit. Nu zit zij - uit angst voor haar broer - ondergedoken: “Zomaar ergens naartoe fietsen, is er niet bij”. Libelle kreeg het tóch voor elkaar om haar te spreken: “Mijn moeder las vroeger altijd Libelle. Libelle hoort bij ons. Ik hou van gewone mensen, geen dramatiek, geen ingewikkelde dingen.”

Lees het volledige interview met Astrid Holleeder in Libelle 5 op Blendle (€).

LINDA.

Stoute shoot met Bridget Maasland en Ronald de Boer

Voor LINDA. 150 gingen Bridget (42) en Ronald (46) met elkaar in gesprek over ouder worden en botox. In dit jubileumnummer is een groot interview en een sexy fotoshoot te vinden. Het is een spraakmakend interview, waarin Ronald ronduit toegeeft vreemd te zijn gegaan in zijn huwelijk met Sharon en méér pikante weetjes. Bekijk de backstage video hier.

Lees het interview met Bridget en Ronald in LINDA. 150 die nu in de winkels ligt of op Blendle (€).

VIVA

IK SLIK HET NIET LANGER - Alle zin en onzin over de pil

"Slecht voor je gezondheid (want: trombose, depressie), heftige bijwerkingen (geen zin in sex) en ga zo maar door. Als je de media gelooft, dan bedenk je je wel twee keer als je de pil slikt. Maar wat is er waar?" Ben je ook in de war? VIVA zocht alles uit over de zin en onzin van de anticonceptiepil.

Lees of de pil (nog) wat voor jou is én wat de alternatieven zijn in Viva 1 of op Blendle (€).

Margriet

HIJ VAN PATTY BRARD

Hoe is het om de partner van een bekende Nederlander te zijn? In een nieuwe rubriek in Margriet worden nu eens de partners van BN'ers bevraagd. Als eerste in de reeks: architect Antoine van de Vijver (56), de man van tv-presentatrice Patty Brard (61). Antoine: ‘Dat Patty me af en toe corrigeert vind ik prima. Ik zou kriegel worden van een vrouw die alleen maar lief en aardig is’.

Lees het volledige interview met Antoine de Vijver in Margriet 2 op Blendle (€).

Nieuw op Libelle TV: de ontbijtsoap ‘Over Eva’

Libelle heeft iets nieuws, namelijk de allereerste dagelijkse ontbijtsoap: Over Eva. Zo'n superkorte video is natuurlijk perfect om je dag mee te beginnen. 'De serie begint als veertiger Eva terugrijdt nadat ze haar oudste zoon heeft helpen verhuizen naar Utrecht. Overmand door emoties en verblind door tranen ziet ze een van rechts komende vrachtwagen niet. Een botsing is onvermijdelijk en dan wordt alles zwart…'

'Over Eva' is iedere werkdag vanaf 07.30 uur te zien op Libelle TV. Download de Libelle TV app (iPhone / Android) en bekijk steeds als eerste de nieuwe afleveringen van Over Eva.

Nooit meer iets missen? Neem een abonnement op je favoriete tijdschrift en je krijgt het gewoon door je brievenbus.

KOMENDE MAAND: FEBRUARI

Dit kun je verwachten van de magazines in februari:

Wil je nooit meer iets missen? Sluit dan snel een abonnement af op jouw favoriete tijdschrift(en).

FOTO: LINDA.

<< Terug naar overzicht