Dit waren de beste artikelen van 2016 | Magazine.nl

Dit waren de beste artikelen van 2016

magazines 2016 Het is 2017! Tijd om terug te blikken naar het afgelopen jaar. Wat moest je écht gelezen hebben in 2016? Een aantal van de meest spraakmakende en verrassende verhalen staan hier voor je op een rij. Met onder andere: Sexy shoot met Geraldine Kemper en Kim Feenstra, Wat doe je als je koopverslaafd bent? en ‘Dat mijn zoon zou kunnen radicaliseren is niet in me opgekomen’.

Pssst... Onderaan geven we tips wat je in januari niet mag missen (dan kun je nog snel een abonnement afsluiten)

LINDA.

LUSTIGE DAMES: Geraldine Kemper en Kim Feenstra samen in bed

Voor LINDA. 138 kropen tv-vrouw Geraldine Kemper (25) en model Kim Feenstra (30) poedelnaakt in bed voor een supersexy shoot. De foto's brachten menig man in vervoering. Ook de backstage videobeelden werden enorm vaak bekeken. "Kim en Geraldine rollebollen graag met vrouwen, maar willen de mannen niet missen"... Het waren misschien wel de meest spraakmakende foto's van 2016!

Lees het volledige artikel (en bekijk de foto's!) in LINDA. 138 'RED DE MAN' op Blendle (€).

MARGRIET

DOSSIER: KOOPVERSLAAFD

Dat een drugs- of alcoholverslaving gevaarlijk is, weet iedereen. Wat niet iedereen zich realiseert, is dat ook een koopverslaving een serieuze zaak is, met soms zeer ernstige gevolgen. Wat doe je als winkelen een obsessie wordt? Margriet ging dieper op dit onderwerp in.

Lees het volledige artikel in Margriet 29 op Blendle (€).

koopverslaafd

VIVA

INTERVIEW MET GEORGINA VERBAAN EN JEROEN SPITZENBERGER

Afgelopen najaar waren ze helemaal aan elkaar overgelaten: Jeroen Spitzenberger en Georgina Verbaan in ‘Venus’. Een voorstelling over verleiding, overgave en het opzoeken van grenzen. ‘Best spannend allemaal.’ Maar hoe denken zij daar eigenlijk over in het dagelijks leven? Ze vertelden het in dit interview uit Libelle.

Lees het volledige interview in Libelle 40 op Blendle (€).

MARGRIET

‘Dat mijn zoon zou kunnen radicaliseren is niet in me opgekomen’

Jeroen Schilder (29) werd tien jaar geleden moslim. Moeder Marij (64) maakte zich toen zorgen. En die zorg steekt af en toe nog de kop op. “Bij een aanslag zoals in Brussel krijg ik buikpijn. Vanwege de gruwelijkheid én het feit dat de daders zich moslim noemen, net als mijn zoon.”

Lees het iterview met Marij in Margriet 21 op Blendle (€).

LIBELLE

ALLEEN OP VAKANTIE

Solo op vakantie? Dat is zo gek nog niet. Libelle ging in op deze trend. En weet je wat? Het hoeft helemaal niet zielig of eng te zijn, eigenlijk is alleen op reis gaan zo gek nog niet! Leonie (38), Mascha (45), Letta (49) en Titia (58) vertellen over hun ervarngen. “Wie alleen reist, overwint zijn angsten”, vertelt reistrendwatcher Tessa aan de Stegge. “Je hoeft met niemand rekening te houden en kunt doen waar je zelf zin in hebt."

Lees het volledige artikel in Libelle 32 op Blendle (€).

Benieuwd wat het nieuwe jaar gaat brengen? Check LIBELLE'S GROTE JAARHOROSCOOP 2017

KOMENDE MAAND: JANUARI

Ook in het nieuwe jaar gaan de magazines weer door met spraakmakende interviews, prachtige fotoshoots, inspirerende artikelen en nog véél meer. Dit kun je verwachten van de magazines in januari:

Wat vond jij het meest spraakmakende interview of artikel uit 2016? Laat het weten in een reactie op Facebook.

Wil je nooit meer iets missen? Sluit dan snel een abonnement af op jouw favoriete tijdschrift(en).

FOTO: LINDA.

<< Terug naar overzicht