Welkom op het blog van Magazine.nl

Op ons blog vind je inspiratie, advies en leuke informatie over tijdschriften en andere leuke dingen in het leven.

Lees de nieuwste blogs hieronder en laat je inspireren!

tijdschriften-opbergen

De beste tips voor het opbergen van tijdschriften

Ben je verslaafd aan tijdschriften en weet je niet meer waar je ze moet laten? Deze tips bieden de oplossing. Er zijn allerlei manieren voor het bewaren van tijdschriften: opbergen in een map, showen in een pronkrek of gebruiken als bijzettafel. Het kan allemaal! Zo creëer je rust en ruimte en je tijdschriften komen ook nog eens beter tot hun recht.

Lees verder
papiervisjes-bestrijden-in-huis

Papiervisjes bestrijden én voorkomen in huis

Oh, nee! Tussen je tijdschriften lopen allemaal papiervisjes. Deze kleine beestjes zijn niet alleen vies maar eten ook het papier op. Je wilt ze dus liever niet tussen je favoriete boeken of tijdschriften hebben. Daarom deze tips hoe je ze kan bestrijden en - liever nog - voorkomen.

Lees verder
tijdschriftenrek-maken

8 simpele ideeën om een tijdschriftenrek te maken

Mooie tijdschriften verdienen een mooie plek, ze mogen gezien worden! Je kan prachtige tijdschriftenrekken kopen, maar zelf maken kan ook. Dat is extra creatief en kan een heel leuk resultaat opleveren. Een tijdschriftenrek maken hoeft daarnaast echt niet ingewikkeld te zijn. Een paar metalen stangen, oude pallets of zelfs kledinghangers is al genoeg. Lekker budget dus en geweldig om te zien.

Lees verder
maandbladen

11x de leukste maandbladen

Veel magazines zijn maandbladen. Ze verschijnen twaalf of dertien keer per jaar en zijn meestal dikker en mooier dan de weekbladen. Het zijn dus echt tijdschriften om te bewaren. Als je een abonnement wilt op een maandblad heb je keuze genoeg, wat je interesse ook is! De mooiste maandbladen hebben we hier op een rijtje gezet.

Lees verder
favoriete-leesplek

Dit zegt jouw favoriete leesplek over jou

Je hebt niet altijd de keuze waar je een boek of tijdschrift leest. Door de drukte van alledag wordt je soms gedwongen om in het openbaar vervoer te lezen, ook vind je dat helemaal niet zo fijn. Je wilt immers wél je boek of tijdschrift uit kunnen lezen. Maar toch hebben we allemaal een favoriete leesplek. Bijvoorbeeld in bed, op de bank, buiten of in een café. Ben jij iemand die goed tegen rumoer kan of écht stilte om zich heen moet hebben tijdens het lezen? Dit is wat jouw favoriete leesplek zegt over wie jij bent.

Lees verder
share-a-perfect-day

5x evenementen die je niet wilt missen

Een tijdschrift beleef je al lang niet alleen maar thuis. Steeds meer magazines hebben namelijk ook hun eigen evenement! Denk aan de Libelle Zomerweek en de Margriet Winterfair. Wij hebben de 5 leukste evenementen voor je op een rijtje gezet. Waar ga jij naartoe?

Lees verder
Tijdschriften voor mannen op Magazine.nl

Top 5 tijdschriften voor mannen

Wat zijn de leukste mannenbladen? Veel mannen zijn dol op auto’s en voetbal, maar óók op de Donald Duck. We hebben een selectie gemaakt van de top vijf tijdschriften voor mannen. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen aan je man, vriend of vader.

Lees verder
waarom-Libelle-abonnement

10 redenen waarom jij een Libelle abonnement wilt hebben

De zon schijnt en het is tijd om lekker de tuin in te gaan. Een moestuin beginnen is dé trend van dit moment. Libelle heeft zelfs een Moestuinspecial vol met handige moestuintips. Wil jij ook aan de slag? Met deze tips lukt het zeker.

Lees verder

Wat je moet weten als je een moestuin wil beginnen

De zon schijnt en het is tijd om lekker de tuin in te gaan. Een moestuin beginnen is dé trend van dit moment. Libelle heeft zelfs een Moestuinspecial vol met handige moestuintips. Wil jij ook aan de slag? Met deze tips lukt het zeker.

Lees verder
Moederdag cadeau tips

10 Moederdag cadeau tips die verrassen

Natuurlijk verdient jouw moeder eigenlijk elke dag een verrassing. Maar door de hectiek van alledag schiet dat er wel eens bij in. Op 8 mei is het Moederdag en dat is hét moment om jouw moeder extra in het zonnetje te zetten. Met deze tips geef je haar een geweldige dag.

Lees verder