Top 5 leukste kattenfilmpjes die je gezien moet hebben

leukste kattenfilmpjes Het is dierendag! Daarom zetten we de liefste (én grappigste) katten in de spotlight. Dat doen we met deze top 5 leukste kattenfilmpjes. Het is tijd om even flink te lachen (je wordt er gelukkig van!). En... vergeet niet je eigen dier vandaag extra aandacht te geven.

Kattenfilmpjes maken gelukkig

Het is bewezen: kattenfilmpjes maken gelukkig. Het is natuurlijk niet voor niets dat we er niet op uitgekeken raken. De Indiana University Media School heeft onderzoek gedaan naar kattenfilmpjes. Ze vroegen 7000 mensen hoe zich voelden als ze deze filmpjes bekeken. Wat blijkt? De deelnemers kregen meer energie en hadden minder negatieve emoties als angst, verdriet en ergernis. Genoeg reden om deze filmpjes allemaal te bekijken.

Top 5 leukste kattenfilmpjes

Wie houdt er niet van katten? Het zijn toch de leukste, schattigste, grappigste en ondeugendste dieren die er zijn? Als je een kat als huisdier hebt mag je je gelukkig prijzen, maar soms ook niet. Ze halen namelijk van alles uit. Wij hebben heel internet afgespeurd naar de allerleukste kattenfilmpjes. Hieronder onze top vijf leukste kattenfilmpjes, om jouw dierendag extra leuk te maken.

Kattenfilmpje 1: Schattige kat wordt gevoerd met stokjes

Deze kat is vooral super schattig. Hij wordt gevoerd met stokjes en lijkt daardoor net een eekhoorntje. Daar kan je uren naar kijken toch?

Kattenfilmpje 2: Hilarisch! Deze kat schrikt zich een hoedje

Een kat en een zwembad, dat kan niet goed gaan.

Kattenfilmpje 3: Kat vs. waterballon

Wie is er niet gefascineerd door waterballonnen?

Kattenfilmpje 4: Kiekeboe!

Dit is misschien wel het schattigste kattenfilmpje ooit.

Kattenfilmpje 5: Kat springt mis

Er zijn wel honderden filmpjes van katten die mis springen. En het blijft grappig. Gelukkig komen ze (bijna) altijd op hun pootjes terecht.

Wat vind jij het leukste kattenfilmpje ooit? Laat het weten in een reactie op Facebook.

<< Terug naar overzicht