How-to: geef je huis een mini make-over

huis make over Regen, kou, wind. Het is tijd om het binnen gezellig te maken. Laat je inspireren door de make-overs van vtwonen en LINDA. en geef je huis een mini make-over. Met deze tips heeft jouw interieur in een handomdraai een nieuwe look.

Make-over inspiratie

Voor wooninspiratie moeten we bij vtwonen zijn. In het tijdschrift, maar ook op tv. In hun programma ‘Weer verliefd op je huis’ geven ze namelijk elke week een huis een complete make-over. Maar niet alleen vtwonen doet aan make-overs, ook LINDA. zorgt voor de nodige inspiratie. Op LINDA.tv vind je namelijk de Mini Home Make-over. Een serie waarin ze één ruimte in twee uur een make-over geven met en een budget van max 500 euro. Perfect om inspiratie op te doen.

linda tv

Tips voor een mini make-over

Een make-over heeft snel effect als je andere kleuren (én materialen) gaat gebruiken. Stel een nieuw kleurpalet samen en stem daar vervolgens de rest van je interieur op af. Je hoeft natuurlijk niet alle kleuren te vervangen. Als je één andere accentkleur kiest heeft dat al veel effect. Haal bijvoorbeeld alle gele spullen weg en vervang ze met groentinten. De eerste stap is je huis flink opruimen. Haal alles waar je niet meer blij van wordt weg en begin daarna pas met je mini make-over.

Kleuren voor deze herfst

Je geeft je huis een herfstlook met warme kleuren en cosy materialen. Haal de schapenvellen uit de kast, zet kaarsjes neer en trek alle warme plaids tevoorschijn. Zo maak je het binnen knus en gezellig. Wil je een kleur kiezen voor je mini make-over? Laat je dan inspireren door de trendkleuren van deze herfst. Dit seizoen gaan we voor blauw, okergeel, wijnrood en roze.

Wil je wooninspiratie in je brievenbus? Neem dan een abonnement op een woonblad als vtwonen of Eigen huis & Interieur.  

Lees ook: 5x de beste woonbladen

Beeld: vtwonen

<< Terug naar overzicht