10x hapjes en drankjes voor Oud & Nieuw | Magazine.nl

9x hapjes en drankjes voor Oud & Nieuw

Oud en Nieuw vieren Geef je met Oud & Nieuw een feestje? Verras je gasten dan met deze spetterende hapjes en drankjes. Super chique, smakelijk én snel te maken. Perfect om er een knalfuif van te maken!

Hapjes voor Oud & Nieuw

  1. Kaasplankje: Simpel, luxe en gewoon lekker. Een goed kaasplankje doet het goed op ieder feestje. Op Libelle vind je alle (Franse) kaasjes voor feestelijke kaasplank.
  2. Zachte pistachenoga, of één van de andere 4 verrassende nieuwsjaarshapjes van Margriet.
  3. Bonbons van Turks fruit met geraspte kokos: simpel en chic. Het recept vind je in Libelle 63 ''Je weet niet wat je ziet' (Blendle €).
  4. Bietenchips: zien er mooi uit, zijn lekker en ook nog eens gezond.
  5. Chique snacks: In VIVA geven zes topkoks het recept van hun favoriete snack. Finger Lickin' Good (Blendle €) en perfect voor bij een glas bubbels.
  6. Oliebollen: de traditionele oliebol mag niet ontbreken. Of wat dacht van deze extra feestelijke variaties van Margriet?

Drankjes voor Oud & Nieuw

Natuurlijk mag het gaasje bubbels om middernacht niet ontbreken. Maar wat drinken we de rest van de avond? Steel de show met deze spectaculaire cocktails en drankjes voor Oud & Nieuw.
  1. Suikerspin cocktail: Als je echt wilt opvallen, maak je deze feestelijke suikerspin cocktail. Dordat de suikerspin smelt zodra je er vocht bijgiet, geeft dit een zoete smaak aan je drankje. Een briljante combi! We vonden het recept op de website van Flair.
  2. Cocktails: Sprankelend en in een paar minuten gemixt, deze 5 prosecco-cocktails van Libelle.
  3. Een glaasje bubbels: Als de klok 12 uur slaat ontkurken we de Champagne, Crémant of ehh.. Prosecco? Welke bubbels moet je eigenlijk hebben? Flair geeft tips voor het kiezen van de juiste bubbels.

Meer feestelijke inspiratie? Libelle heeft deze week een extra dik feestnmmer met wonderschone winterwandelingen, feestkleding en spectaculaire toetjes. Haal 'm snel in de winkel!

FOTO: BonPuf (Instagram)

<< Terug naar overzicht