7x de beste tips: zó begin je het jaar gezond | Magazine.nl

7x de beste tips: zó begin je het jaar gezond

Hygge - Het is voor velen ieder jaar weer één van de goede voornemens: gezonder leven. De magazines hebben allerlei tips voor een fittere en gezondere leefstijl. Sommige zijn simpel en andere vragen om iets meer inspanning. Wat je doelen ook zijn, we hebben de beste healthy tips voor je opgezocht.

Gezonde start

Een nieuw jaar betekent voor velen wat extra aandacht voor de gezondheid. We koken gezonde recepten, gaan naar de sportschool of beginnen met hardlopen. De magazines helpen je daarbij.. ze geven namelijk allemaal handige healthy tips of organiseren een challenge om eindelijk die paar extra kilo's kwijt te raken. We hebben de beste tips van de magazines voor je opgezocht, van de Margriet SimpelSlank Challenge tot aan gezonde recepten en fitnessvideo's. Let's go!

Laten we beginnen met een video van de Flair Fit & Gezond challenge om vast in de stemming te komen...

7x gezonde tips van de magazines

  1. Wil je nog wat kilootjes kwijtraken voor de zomer? Dan hebben we goed nieuws: de Flair Fit & Gezond Challenge is namelijk weer begonnen. Dat betekent gezonde recepten, advies van een afslankcoach en workout video's. Meedoen? Haal Flair in de winkel of neem een abonnement.
  2. Ook samen met Margriet wordt afvallen een makkie. Je kan je namelijk aanmelden voor de SimpelSlank 30 dagen challenge, met het speciale Margriet Special magazine én online tips, video’s en informatie.
  3. Er is de veel discussie over welk eten nu wél gezond is en wat níet. Deze dingen kun je volgens LINDA. in ieder geval beter links laten liggen: 8x deze dingen zijn niet zo gezond as je denkt.
  4. In VIVA staat deze week een chat met Jet van Nieuwkerk, volgens haar moeten we met eten 'vooral niet te streng' zijn. In haar nieuwe boek geeft ze recepten en praktische tips voor als je graag gezond wilt eten, zonder dat het saai is. Lees de 'Chat met Jet' (Blendle €) in VIVA 4.
  5. Calorieën tellen, hoe werkt dat eigenlijk? Met hoeveel calorieën per dag zijn we goed bezig? En worden we van calorieën uit vet dikker dan van die uit suikers? In Libelle 5 vind je alle 'Feiten en Fabels over calorieën' (Blendle €).
  6. Gezondheid gaat niet alleen maar over goed eten en bewegen. Want als je ziek bent, dan kan een juiste diagnose van levensbelang zijn. In het 'Dossier: Fit & Gezond' (Blendle €) schrijft Margriet dat vrouwen vaak verkeerd gediagnosticeerd worden - inclusief 3 tips voor bij de dokter.
  7. Het is helemaal niet moeilijk om gezond te koken, als je maar de juiste recepten bij de hand hebt. Op de site van Margriet zijn makkelijke en gezonde recepten te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze handige tips om je om je boterham extra gezond te beleggen.

Gelukkig zijn is óók gezond. Lees: Gelukkig zijn doe je zó (+ 6 lessen in geluk van Jeroen van de Boom)

Heb jij dit jaar gezonde voornemens? Laat het weten in een reactie op Facebook.

<< Terug naar overzicht