Deze BN'ers vieren dit jaar hun eerste Moederdag

eerste moederdag Op 14 mei is het Moederdag en ook BN'ers vieren deze dag vaak uitbundig. Voor sommige bekende moeders is het dit keer hun allereerste Moederdag. En dat is stiekem toch een bijzondere mijlpijl!

Tip: Zoek jij nog een cadeau? Profiteer dan van onze speciale Moederdag-aanbieding: 8x Libelle of Margriet + Hortensia cadeau.

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko viert dit jaar haar eerste Moederdag. Ze beviel namelijk op 5 augustus 2016 van haar eerste zoontje, Kiy. Ze kreeg hem samen met haar grote liefde, voetballer Evgeniy Levchenko (die je misschien kent van de cover van l'HOMO).

Pssst.. de nieuwe cover van l'HOMO is bekend: Douwe Bob ging op de foto met alléén een cowboyhoed. Bestel het nummer hier.


Bron: @vkoblenko

Carice van Houten

Ook actrice Carice van Houten is afgelopen jaar voor het eerst moeder geworden. Het eerste kindje voor Carice en de Australische acteur Guy Pearce werd geboren op 29 augustus, het zoontje krijgt de bijzondere naam Monte Pearce.


Bron: @guypearce

Monique Westenberg

André Hazes jr. en Monique Westenberg kregen op 1 oktober 2016 hun eerste kind, Andreas “André” Martinus. Het was een heftige bevalling, André en Monique vertellen aan de media dat het ook heel erg fout had kunnen gaan. Gelukkig is alles uiteindelijk goed gekomen en staat Instagram inmiddels vol met schattige babyfoto's. Bekijk op Story de 10 liefste foto's van baby André Hazes.


Bron: @andrehazes01

Bobbi Eden

Op dezelfde oktoberdag beviel pornoactrice Bobbi Eden van haar zoon Brandon Ray Laurenz. Over de zware bevalling kan ze heel kort zijn: "Het was de hel". In een exclusieve vlog voor LINDA.tv vertelt ze alles over haar 'exorcist-bevalling', die uiteindelijk verliep via een keizersnee.

baby bobbi eden
Bron: @mark_laurenz

Anna Drijver

Acteurs Anna Drijver en Benja Bruijning werden op 14 november ouders van hun eerste dochter, Lea. De actrice ken je misschien van haar hoofdrol in Komt een vrouw bij de dokter. Benja en Anna speelden samen in de tv-serie Zwarte Tulp en zijn inmiddels al zo'n zeven jaar samen.

Lees op Margriet.nl: Moederdag: hoe is het ontstaan?

Moederdag cadeautip: 8x Libelle of Margriet + Hortensia cadeau!

Heb jij nog geen cadeau voor Moederdag? Magazine.nl heeft de ultieme cadeautip. Verwen jouw allerliefste moeder met een abonnement van 8 nummers op Libelle of Margriet, en ze krijgt er gratis een prachtige hortensia (t.w.v. €24,94) bij cadeau! En dat allemaal voor maar €25. Bestel het hier.

Zo'n eerste Moederdag is natuurlijk ontzettend bijzonder. We wensen alle kersverse moeders dan ook een hele mooie dag.

Lees ook: 10 Moederdag cadeau tips om jouw moeder mee te verrassen

<< Terug naar overzicht