Deze mooie mannen sierden de cover van l'HOMO

cover l'homo Verheug je maar vast, want de nieuwe L’HOMO ligt 9 mei in de winkel. Ieder jaar staan er één (of meerdere) mooie man(nen) op de cover. Dit waren de l'HOMO's van de afgelopen jaren. Maar de grote vraag is natuurlijk: wie siert de cover van de nieuwe l'HOMO?

l'HOMO 1. Sexy shoot met Arie Boomsma

De mannenversie van LINDA. wordt in april 2009 gelanceerd met Arie Boomsma op de cover, mét ontbloot bovenlijf. De sexy fotoshoot in het blad leverde de presentator een schorsing van 3 maanden op bij de EO. Een paar maanden daarna verliet hij de zender wegens 'meningsverschillen en geen verdere mogelijkheden tot een vruchtbare samenwerking'.

l'HOMO Arie Boomsma Cover

l'HOMO 2. Orhan Bucakli

Een close-upfoto van moslim Orhan Bucakli sierde de cover in 2010. Geen Bekende Nederlander, maar een Turkse Nederlander die zijn vrouw en kinderen verliet om eindelijk zichzelf te zijn. Hij vertrok naar Amsterdam om daar feesten te organiseren voor Arabische homo's.

l'HOMO Orhan Bucakli

l'HOMO 3. Godenzonen

Primeur van 2011 is het uit de kast komen van turner Jeffrey Wammes. Samen met 6 andere (ex)-topsporters siert hij de cover van het derde nummer van l'HOMO. ‘Zes jaar geleden had ik een vriendin. Dat was niet om iets toe te dekken. Ik was echt verliefd. In bed voelde het ook niet raar. Alleen bleek het gevoel bij jongens sterker.’

l'HOMO Godenzonen

l'HOMO 4. Tongende Tygo Gernandt en Thijs Römer

In 2012 staan voor het eerst zoenende mannen op de cover. Het is niet zomaar een kusje, Tygo Gernandt en Thijs Römer tongen erop los. Er komen ontelbaar veel reacties op de spraakmakende coverfoto.

l 'HOMO Tygo Gernandt Thijs Römer

l'HOMO 5. Johannes Rypma

In 2013 staat de Friese Johannes Rypma op de cover. Hij was een van de finalisten van 'The Voice of Holland'. Met zijn 20 jaar is hij tot nu toe het jongste covermodel voor l'HOMO. 'Het moet dit jaar een beetje anders, een fris jong talent van 20 dat zich als een wederopstanding van Billy Idol wil laten fotograferen', licht Linda de Mol de keuze toe in dagblad Spits.

l'HOMO 6. Evgeniy Levchenko

In 2014 siert ex-profvoetballer Evgeniy Levchenko de cover met ondertitel ‘From Lev with Love’. Hij reist af naar het ‘meest mooie eiland’ van de Malediven voor de covershoot van L’HOMO. Levchenko poseert in de prachtige zee, wandelt nonchalant door de branding en staat in Speedo op een surfplank.

l'HOMO 7. Adonis Rick Brandsteder in witte slip

Het covermodel in 2015 is niemand minder dan Rick Brandsteder, gebronsd en in een witte slip. Achteraf is de presentator extra blij met zijn deelname aan Expeditie Robinson, aangezien daarmee wat overtollige kilo’s verloor. ‘Echt heel dik was ik nooit, maar ik was wel een beetje een papperig ventje’, aldus Rick.

l'HOMO 8. Zoenende hetero's Jan Versteegh en Tim Hofman

De cover die de meeste ophef veroorzaakt is die met de zoenende Jan Versteegh en Tim Hofman. De twee Spuiten en Slikken-presentatoren gaan voor de shoot volledig uit de kleren. Maar dat is niet waarom het helemaal los ging op social media. Op de hete coverfoto lijkt Tim Hofman namelijk zijn linkerarm te missen. Hoe dat zit, lees je hier: Fotograaf Marc de Groot geeft duidelijkheid over 'mysterieuze' arm van Jan.

l'HOMO Jan Versteegh Tim Hofman

De grote vraag: wie staat er dit keer op de cover?

Ze houden het spannend bij LINDA. Volgende week komt de nieuwe l'HOMO uit, maar wie er op de cover komt te staan is nog een verrassing. Maandag onthult het magazine de nieuwe cover.

De nieuwe L’HOMO. ligt vanaf 9 mei in de winkel. Online bestellen doe je hier.

<< Terug naar overzicht