De leukste cadeaus voor een tijdschriften-lover | Magazine.nl

De leukste cadeaus voor een tijdschriften-lover

cadeaus-tijdschriften-lover Eigenlijk heeft bijna iedereen een favoriet tijdschrift. Perfect voor cadeau-inspiratie of om cadeau te doen! Of iemand nu tijdschriften verslind of er af en toe een leest. Met deze tips heb jij dat super-attente kerstcadeau zo gevonden.

Bestel nu: Compleet kerstcadeau voor €15,-

Cadeau-inspiratie uit de magazines

Het magazine dat iemand leest, verraadt veel over zijn of haar smaak. Die vriendin met dat perfect gestylde huis? Die maak je zielsgelukkig met een abonnement op vtwonen. Een schoonmoeder die LINDA. leest? Dan vallen deze 16 favorieten van Linda de Mol vast in de smaak. En in Libelle 51 vind je maar liefst 100 fijne feestcadeaus onder de €50 (Blendle €) voor ieder type vriendin: minimalisten, fröbelfreaks, zwevers, avonturiers, huismussen, beautyqueens en foodies. Nog geen idee? Doe cadeau-inspiratie op in de magazines:

Daarnaast zijn er cadeaus die iedere tijdschriften-lover blij maken: een (zelfgemaakt) tijdschriftenrek, een tablet om tijdschriften op te lezen of een gloednieuw abonnement op (nog) een tijdschrift!

cadeau inspiratie

Geef een tijdschrift abonnement cadeau

Een gevalletje van altijd goed: geef een abonnement cadeau. Er is altijd wel een magazine dat perfect matcht. En iemand heeft er maanden plezier van! Kies uit onze cadeau abonnementen. Speciaal voor kerst hebben we een leuke aanbieding: een compleet kerstcadeau voor €15,-. Dit kerstcadeau bestaat uit een abonnement, een feestelijk ingepakt tijdschrift én een cadeaubon t.w.v. €10,- voor tuincentrum Bakker.

En wist je dat veel magazines ook speciale uitgaves hebben? Voor de Libelle lezeres zijn er het Libelle Bookazine en Libelle Special. En er zijn de Margriet Specials en Flow Specials, die je ook als cadeau-abonnement kan geven.

Geef eens iets anders

In Margriet 48/49 vinden we de psychologie achter cadeaus geven (en verwende kinderen) en deze tips om eens ‘iets anders’ te geven:

Hoe voorkom je eigenlijk dat je kind verwend wordt? En hoe bepaal je het budget? Lees meer in het artikel ‘Dat had je niet hoeven doen!’ (Blendle €) uit Margriet.

Lees op Libelle: Cadeaus geven: hoe hoort het eigenlijk?

<< Terug naar overzicht