De nieuwste weetjes over Boer zoekt Vrouw | Magazine.nl

Spannend: de nieuwste weetjes over Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt vrouw De eerste boer heeft zijn keuze gemaakt, maar ook komende zondag zit menig 'Boer zoekt Vrouw'-fan met spanning voor de buis. Ook de andere boeren staan op het punt hun keuze maken. De grote vraag: wie o wie gaat boer Olke kiezen? Wij kunnen niet wachten en zijn uit alvast onderzoek gegaan. Wat zeggen de magazines?

Zien: eerste beelden van de citytrip van Herman en Fleur

De eerste boerenliefde in BZV is een feit. Afgelopen zondag zien maar liefst 3,8 miljoen mensen hoe Herman voor Fleur kiest. In deze video van Shownieuws geeft Flirtcoach Tom Gorney commentaar op het keuzemoment: 'hij koos vanuit zijn hart'. Zelfs Mark Rutte is fan, hij had deze liefdesmatch zelfs helemaal goed voorspelt.

Nu de verliefde Herman zijn keuze heeft gemaakt gaan hij en Fleur op citytrip. De eerste beelden van de tortelduifjes zijn nú al te zien.

Oh, nee! Maakt boer Olke de verkeerde keuze?

De keuze van boer Olke uit Texas houdt de gemoederen bezig. Toch moeten we nog even wachten, want hij maakt zijn keuze pas volgende week. De discussie is toch al aardig losgebarsten: voor wie kiest Olke straks? Gaat hij voor de nuchtere Alberdeen of toch voor de knappe Sandra? ‘Olke kiest voor Sandra... maar dat gaat fout!’, zegt bekende datingcoach Denise Janmaat in Story. Libelle nam zelf alvast de proef op de som en vroeg het haar Facebook fans. Volgens hen is Sandra de overduidelijke winnares met (op moment van schrijven) 1700 stemmen, tegenover slechts 429 voor Alberdeen. Volgens het publiek kiest Olke dus overduidelijk voor Sandra. Maar of ze het bij het rechte eind hebben...

Waarom gaat het fout? Je leest het interview met datingcoach Denise Janmaat in Story 54. En óók Olke's neef uit Friesland geeft in Story een reactie. Bestel 'm hier.

'Tweede BZV-liefde trekt óók in bij boerin Bertie'

Twee jaar geleden koos boerin Bertie Steur uiteindelijk voor Esther, toen ze zelf meedeed aan Boer zoekt Vrouw. Ze waren lange tijd erg gelukkig, maar uiteindelijk gingen ze toch uit elkaar. Bertie kijkt nu Boer zoekt Vrouw met haar nieuwe liefde Rosita, die ook één van 'haar vrouwen' was in het programma. In het interview in Story deze week vertelt Bertie over de liefde van haar leven.

Enneh.. wat denkt Bertie eigenlijk over boer Olke? ‘Voor boer Olke hoop ik dat hij Alberdien kiest. Die relatie geef ik écht een kans.' alsdus Bertie in Story.

De nabespreking

Kun je er geen genoeg van krijgen? Ook Margriets Ilona Oerlemans is groot Boer zoekt vrouw-fan en blikt daarom elke maandag terug op de laatste uitzending. Lees hier haar nabeschouwing van deze week: 'Over prille liefde en bidden voor een stiefmoeder'.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom onze BN'ers? Neem een abonnement op Story.

Foto: Boer zoekt vrouw internationaal

<< Terug naar overzicht