De beste YouTube-kanalen van tijdschriften die je nu moet gaan volgen

beste-youtube-kanalen Wist je dat veel tijdschriften ook video’s maken? Ze hebben inspirerende YouTube-kanalen met soms zelfs dagelijks nieuwe afleveringen. De beste YouTube-kanalen hebben we hieronder op een rijtje gezet. Abonneer je er dus snel en blijft op de hoogte van de nieuwste video’s.

LINDA.tv

Zet je klok, want elke avond is er weer een nieuwe video van LINDA.tv. Dit is het video-kanaal van het tijdschrift LINDA.. Met de grappigste en ontroerendste korte programma’s, speciaal gemaakt door LINDA.tv. Van reality shows met óf zonder BN'ers tot echt leuke lifestyle en intieme kijkjes in het leven van gewone maar o zo bijzondere mensen.

Ga naar het YouTube-kanaal van LINDA.tv

vtwonen

Naast een tv-programma heeft vtwonen ook een succesvol YouTube-kanaal. Als je dol bent op alles wat met wonen en interieur te maken heeft, gaat verhuizen, verbouwen als je huis toe is aan een make-over, dan wijst vtwonen je de weg. Abonneer je op het YouTube-kanaal om iedere maandag en donderdag te kijken naar nieuwe video's over styling en trends.

Ga naar het YouTube-kanaal van vtwonen

Fashionista

Het beste YouTube-kanaal voor jonge meiden die van Fashion houden is van Fashionista. Elke woensdag vertelt Fashionista Angel Sophia over alles wat er in de fashion scene gebeurd is. Elke vrijdag vertelt Fashionista's Carré over haar persoonlijke leven. Op dit kanaal vind je alles over fashion: van advice video's waarin vragen worden behandeld, tot challenges met mede-Youtubers.

Ga naar het YouTube-kanaal van Fashionista

Meer beste YouTube-kanalen

Naast deze drie beste YouTube-kanalen van tijdschriften, zijn er natuurlijk nog veel meer:

<< Terug