5x de beste woonbladen

woonbladen Voor interieurliefhebbers is een abonnement op een woonmagazine natuurlijk onmisbaar. En speciaal voor jullie hebben we een geweldige actie: bij een abonnement op WONEN Landelijke stijl of Stijlvol Wonen krijg je 6 nummers van een tweede woonmagazine cadeau! Van de vtwonen tot Ariadne at Home Brocante: we hebben ’t allemaal. Voor iedere smaak is er dus wel één te vinden. Welk woonblad kies jij?

Kiezen tussen woonbladen

Er zijn woonbladen in allerlei stijlen zoals landelijk, design, brocante en modern. Ook voor jouw woonstijl is er zeker een blad te vinden. Houd je van een mix tussen verschillende stijlen? Dan kun je ook inspiratie halen uit meerdere magazines. Het voordeel van een abonnement is dat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends. Alle woonbladen staan daarnaast boordevol inspiratie en ideeën om jouw huis nóg mooier te maken.

vtwonen

Als grootste woonblad van Nederland is vtwonen voor veel mensen een grote bron van inspiratie. Het blad staat vol binnenkijkers in de mooiste huizen, van grachtenpanden tot kleine studio’s. Het is een mix van moderne woonstijlen zoals stoer, romantisch en Scandinavisch. Ook vind je in dit blad persoonlijke woonverhalen, zelfmaakideeën, nieuwe producten en shoptips. Wil je altijd op de hoogte zijn van de allerlaatste woontrends? Neem dan een abonnement op vtwonen.

Eigen Huis & Interieur

Dit is het meest toonaangevende blad voor designliefhebbers. Het staat vol met de mooiste eigentijdse interieurs en designtrends uit binnen- en buitenland. Ook vind je in dit moderne blad interviews met trotse huiseigenaren, architecten en aanstormend talent. Het is het magazine voor iedereen die van een design interieur houdt. Neem een abonnement op Eigen Huis & Interieur.

Ariadne at Home

Ariadne at Home is hét brocante woonblad. Met dit blad blijf je maandelijks op de hoogte van de leukste trends, markten en adresjes. Ook staat het boordevol interieurinspiratie en interviews met trotse huiseigenaren. Kies voor een romantische inrichting met meubels met een verhaal. Je maakt van jouw huis een persoonlijke plek met een abonnement op Ariadne at Home.

WONEN Landelijke stijl

Ben je juist een liefhebber van de landelijke woonstijl? Dan is dit landelijke woonblad jouw perfecte inspiratiebron. Er is elke twee maanden een nieuw nummer. Het staat vol met mooie landelijke interieurs, winkeltips en logeeradressen. Met dit blad vind je de leukste meubeltjes en ideeën voor jouw huis. Neem een abonnement op WONEN Landelijke stijl.

Stijlvol wonen

Houd je van pure en tijdloze interieurs? Dan vind je voldoende inspiratie in Stijlvol Wonen. Dit magazine staat vol unieke interieurreportages van upscale woningen. Deze reportages worden afgewisseld met stylingproducties, shoptips, stijlvolle logeeradresjes en nieuws. Het verschijnt zes maal per jaar. Neem een abonnement op Stijlvol wonen.

Als je een abonnement neemt op één van deze woonbladen kun je het ook meteen gratis digitaal lezen op je tablet.

<< Terug naar overzicht