Beroemdheden met een uitgelekte sekstape | Magazine.nl

Beroemdheden met een uitgelekte sekstape

Patricia Paay Sekstape Patricia Paay is afgelopen week in verlegenheid gebracht door een uitgelekte sekstape. Maar zij is niet de enige bekendheid die met zo'n video te maken kreeg. Wel meer beroemdheden worden achtervolgd door geruchten dat er een sekstape in omloop zou zijn en voor sommigen is het de waarheid.

BN'ers met een uitgelekte sekstape

Een uitgelekte seksfilm is een nachtmerrie voor iedere bekendheid. Niemand wil natuurlijk zijn of haar bed-prestaties terugvinden op het internet. Naast Patricia Paay, zijn er meer BN'ers die hiermee te maken hebben gehad. Vaak worden ze met de video afgeperst, of hij nu echt was of niet. In deze video van Shownieuws vertellen Dave Roelvink, Gordon, Lieke van Lexmond en Raymond van Barneveld over hun 'uitgelekte' seksvideo.

Lees op LINDA.: Advocaat: 'Patricia Paay kan hoogste schadevergoeding ooit krijgen'

Meest spraakmakende sekstapes van beroemdheden

Een uitgelekte sekstape is niets nieuws. Het begon al in 1998, met de wereldberoemde Honeymoon tape van Pamela Anderson en Tommy Lee. Echt bekend werden sekstapes na de uitgelekte video van Paris Hilton. Sindsdien worden steeds vaker beroemdheden met een uitgelekte seksfilm geconfronteerd.

De video's van onderstaande beroemdheden hebben misschien wel voor de meeste ophef gezorgd.

Pamela Anderson en Tommy Lee

De sekstape van Pamela Anderson en Tommy Lee is misschien wel de bekendste van een celebrity. De waarde van de beelden wordt geschat op bijna 80 miljoen, maar beide hoofdrolspelers kregen allebei 740 duizend dollar na winst in de rechtszaak. Eena paar jaar later is er nóg een seksvideo met Pamela Anderson online verschenen, dit keer met zanger Bret Michaels.

Paris Hilton en Nick Solomon

De sekstape van Paris Hilton zorgde voor grote ophef en is de beroemdste sekstape ooit. De video ging viraal en Paris Hilton werd hierdoor megaberoemd. Ze eiste uiteindelijk een schadevergoeding van 10 miljoen voor het uitlekken van de tape.

Kim Kardashian en Ray J

Het 'lekken' van Kim Kardashians sekstape was geen ongelukje, maar toch zegt ze er spijt van te hebben. De video zorgde in 2007 voor ontzettend veel ophef. Ze had de pikante beelden vier jaar eerder opgenomen met haar toenmalige vriend Ray J. Dankzij de sekstape nam de carrière van Kim Kardashian een enorme vlucht. Ze groeide zelfs uit tot de bekendste realityster ter wereld. Het gerucht gaat dat Kim miljoenen aan haar sekstape heeft verdient.

Lees ook: Top 6 meest bizarre realityseries

Kayne West

Rapper Kayne West schijnt te zijn afgeperst met een sekstape, door een familielid nog wel. Toen hij in 2012 een laptop cadeau gaf aan een familielid, was hij blijkbaar vergeten een pikant filmpje van de harde schijf te wissen. Vervolgens werd hij gechanteerd en heeft hij een kwart miljoen moeten betalen om uitlekken te voorkomen.

Hulk Hogan en Heather Clem

Het was vorig jaar hét gesprek van de dag. In 2012 publiceerde Gawker een sekstape van Hulk Hogan waarop hij met de vrouw van zijn beste vriend te zien is. Na vier jaar procederen ontving hij in 2016 een duizelingwekkende schadevergoeding van meer dan 100 miljoen dollar.

Een uitgelekte sekstape is voor een bekendheid natuurlijk verschrikkelijk. De hoge schadevergoedingen zijn dan ook bedoeld om mensen af te schrikken ooit nog zulke video's naar buiten te brengen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom alle BN'ers? Neem een abonnement op Story.

<< Terug naar overzicht