Speciale edities

Bestel nu tijdelijk zonder verzendkosten!
Zo Zit Dat In het gloednieuwe Escape Boek van Zo Zit Dat staat je een groot avontuur te wachten... Door een op hol geslagen tijdmachine belanden professor Breinstein en zijn buurj ... Lees meer
Speciale edities Binnen 2 werkdagen geleverd

Alle producten

Winkelmogelijkheden
Categorie
 1. Zo zit dat Escape Room special
  Zo zit dat Escape Room special
  Editie: /
  6,95
 2. Tina Stripalbum 1
  Tina Stripalbum 1
  Editie: /
  5,95
 3. Tina Besties Boek 2019
  Tina Besties Boek 2019
  Editie: /
  5,99
 4. Libelle Breiboek
  Libelle Breiboek
  Editie: /
  9,95
 5. Wonen Landelijke Stijl - A way of living
  Wonen Landelijke Stijl - A way of living
  Editie: /
  34,99
Speciale edities Binnen 2 werkdagen geleverd

Speciale edities

Bestel nu tijdelijk zonder verzendkosten!

Zo Zit Dat
In het gloednieuwe Escape Boek van Zo Zit Dat staat je een groot avontuur te wachten... Door een op hol geslagen tijdmachine belanden professor Breinstein en zijn buurjongen Joost 65 miljoen jaar terug in de tijd... tussen de dino’s! Hoe komen ze ooit weer thuis?! Nou, daar kun jij ze bij helpen! Laat je hersens kraken en puzzel je een weg door dit spannende mysterie. Mis het niet!

Tina Bestieboek
Wie heeft de allerleukste, liefste, grappigste, knapste en stoerste besties? Jij natuurlijk! Daarom is dit Tina Bestieboek echt iets voor jou. Voorspel jullie toekomst, lees over beroemde vriendinnen, lach om een verhaal waarin jij en je hartsvriendin de hoofdrol spelen of speel het superbestiespel. En hebben jullie per ongeluk toch een keertje ruzie? Leer dan van Lisa & Lena met hun EHBB-tips: eerste hulp bij bestieproblemen! Natuurlijk vind je ook al je favo stripvriendinnen in dit Tina Bestieboek!

Tina Stripalbum
Stel: JIJ mag het leukste tijdschrift ter wereld maken! Hoe tof is dat? Tina is dolblij als ze het nieuws hoort en samen met haar beste vrienden Puck en Fabio helpt ze tijdschrift Tina maken. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan… Want wat doe je met een boze hoofdredacteur, een ongeduldige koerier of als je ineens oog in oog staat met een superster? Lees en lach mee met Tina's eerste eigen stripalbum!

Review:
Jouw rating