13,25
  • Binnen 2 werkdagen in huis
  • Nu GRATIS verzending
Op voorraad
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 meer...
Let op: Je kan maar maximaal 82 exemplaren bestellen.

In Flow reizen vind je 120 favoriete vakantieadresjes van Flow-creatieven van over de hele wereld. Zo hoef je zelf geen uren meer te zoeken naar een vakantiebestemming, en heb je alleen maar voorpret. Inclusief fijne reisverhalen en veel paper goodies.

Omschrijving

Flow Reizen 

Waarom uren zoeken naar dat fijne vakantiehuisje of idyllische hotel als iemand anders dat al heeft gevonden? En dan bedoelen we niet Booking.com of een reisorganisatie, maar mensen in je eigen omgeving. Zo gaan wij sinds kort gewoon naar dezelfde adresjes als onze collega’s. Want tegen een tip van iemand die je kent, kan geen recensie op.

Voor Flow Reizen verzamelden de favoriete vakantieadresjes van Flow-creatieven over de hele wereld (illustratoren, journalisten, redacteuren, fotografen). Je kunt er tot rust komen en inspiratie opdoen, en ze staan op plekken waar je zelf niet meteen aan zou hebben gedacht. Een zomer zonder zoek-stress, met alleen maar voorpret: het zou met dit boek zomaar eens kunnen gebeuren.

Plus verhalen over: je eigen B&B runnen, het vrije busjesgevoel en alleen op vakantie. En natuurlijk ook veel paper goodies: voorpret-stickers, deurhangers, offline-boekje en posters.

Wat Flow-lezers zeggen: 

“Ontzettend veel leuke logeer-adresjes. Ik heb er een aantal uitgepikt die op mijn lijstje komen.” - @kamperings op Instagram

“Vakantiestemming zit er alvast goed in met Flow Reizen!” - @insta_ilse op Instagram

“Zo leuk! Made my day! Een Flow reisspecial is echt de perfecte combinatie.” - @maris_95 op Instagram

“Prachtige special met mooie foto’s!” - @tamaraverhoef op Instagram

“Ik vond dat kleine offline boekje erg fijn om te lezen, zowel inhoudelijk als het formaat. Ik weet niet of jullie vaker van die kleine boekjes in de Flow doen, maar ik vond het heel knus en fijn, zo’n boekje.” - @goedele99 op Instagram

Productspecificaties: 

Aantal pagina’s: 171
Productafmetingen: 24,5x19 cm
Bindwijze: paperback
Taal: Nederlands

Flow Reizen