De hele Mikmak

De hele Mikmak

- Wekelijks geleverd
Eerstvolgende: 01 februari 2018
Donald Duck (iedere week op de mat)

Het weekblad dat leuk is voor jong en oud! Ga op avontuur in Duckstad met verhalen over Donald Duck en zijn vrienden, geniet van interessante weetjes in Willie’s Wondere Wereld en lach om hilarische grappen in de moppentrommel.

Donald Duck Extra

Deze vrolijke special verschijnt elke maand met extra lange strips over oom Donald en zijn vrienden en staat boordevol met leuke weetjes en grappige verhalen.

Donald Duck pocket

Elke pocket bevat meer dan 250 pagina’s spannende en grappige avonturen van Donald en Mickey. Op de rugzijde staat een fragment van een tekening. Door alle nummers te sparen maak je de rugtekening compleet! Een extra reden om geen nummer te missen. Verschijnt 13x per jaar.

10% korting Duckstadshop

In de Duckstadshop vind je de vrolijkste Duck-artikelen. Profiteer van 10% korting op geselecteerde items in de Duckstadshop.

25% korting Ducktypen

Leer blind typen met de vrolijkste typecursus van Nederland. Ga als verslaggever aan de slag bij de Duckstadkrant en leer spelenderwijs blind typen. Extra leuk: Als abonnee ontvang je maar liefst 25% korting!

Gratis Duckworld online game

Als abonnee kun je gratis gamen in DuckWorld Smart Adventures. DuckWorld is een online 3D-spelwereld op de computer vol leuke, grappige én leerzame games, waarin Duckstad tot leven komt. Download de game en word de nieuwe buurman van Donald Duck!

12 maanden
Eerste 4 maanden
€ 8,95
/mnd
daarna € 21,85/mnd