LINDA.meiden

LINDA.meiden

LINDA.meiden

6 nummers
6 nummers
 36,00
 29,50
LINDA.meiden
meer info

Populaire aanbiedingen

LINDA.meiden

LINDA.meiden

Met een LINDA.meiden abonnement ontvang je 6x per jaar het meest gedurfde meidentijdschrift van Nederland op de mat. LINDA.meiden is van de makers van het tijdschrift LINDA. en is er speciaal voor jonge vrouwen. Het tijdschrift staat vol met grappige columns, persoonlijke verhalen en artikelen over beauty en mode. Net zoals in hoofdblad LINDA. staat in elke editie van LINDA.meiden een ander thema centraal, bijvoorbeeld Instagram bekendheden, luxe poezen of bekende DJ’s. LINDA.meiden is stoer, open en sexy en zoekt graag de grenzen op. Vanaf de zomer van 2018 brengt LINDA.meiden ook een zomer- en winterboek uit.

Extra voordelen voor LINDA.meiden abonnees

Abonnees van LINDA.meiden krijgen extra voordeel! Als abonnee krijg je bij iedere editie de kans om het actuele welkomstcadeau met korting te kopen. Wil je meer lezen? Abonnees krijgen 50% korting op een tweede abonnement en 50% korting op het digitaal lezen pakket van meer dan 50 andere tijdschriften.

Kies jouw favoriete LINDA.meiden abonnement

Op magazine.nl vind je altijd het actuele overzicht met aanbiedingen voor het tijdschrift LINDA.meiden. Met een abonnement op LINDA.meiden krijg je ieder kwartaal het tijdschrift gratis thuisbezorgd en nog voordat ie in de winkel ligt. Je kunt kiezen voor een abonnement met korting of met een cadeau. Wil je meer lezen van LINDA.? Overweeg dan om een LINDA.plus abonnement te bestellen op de LINDA. shop. Je ontvangt dan LINDA.meiden en 12x per jaar het hoofdblad LINDA. Heb je het tijdschrift al? Geef het dan cadeau aan een vriendin! Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch. Neem een abonnement op LINDA.meiden en laat je inspireren door gedurfde reportages en persoonlijke verhalen!

Review:
Jouw rating