Libelle Puzzelen

Libelle Puzzelen

Libelle + Puzzelen

1 jaar
52 nummers
 15,75
/mnd
Libelle + Puzzelen
meer info

Populaire aanbiedingen

Libelle Puzzelen

Libelle Puzzelen

Libelle Puzzelen is het puzzelboekje van de makers van Libelle. Het puzzelboek verschijnt iedere twee maanden en staat vol met woordzoekers, kruiswoordpuzzels, legpuzzels, Zweedse puzzels, cryptogrammen, sudoku’s en filippines voor urenlang puzzelplezier! Het puzzelboek heeft 48 pagina’s met een mix van puzzels op niveau 3 en 4 inclusief een leuke prijspuzzel. Ideaal voor bij de koffie, in de trein of op het strand. Puzzel alleen om lekker te ontspannen of samen met familie of vriendinnen. Met een abonnement op Libelle Puzzelen ontvang je 6x per jaar een puzzelboekje om het gehele jaar door lekker te puzzelen.

Libelle Puzzelen voor iedereen

Het puzzelboekje Libelle Puzzelen is een uitgave van de makers van het tijdschrift Libelle. Libelle informeert en inspireert wekelijks heel veel vrouwen in Nederland met interviews, reportages en uitgebreide dossiers over de meest uiteenlopende onderwerpen. Het merendeel van de Libelle lezeressen puzzelt graag en daarom heeft Libelle het puzzelboek Libelle Puzzelen gemaakt. Maar ook als je geen Libelle lezeres bent kun je genieten van Libelle Puzzelen. Op magazine.nl kun je een apart abonnement afsluiten op Libelle Puzzelen. Je bent dan niet verplicht om een groot abonnement aan te schaffen en je kunt wel 6x per jaar genieten van Libelle Puzzelen.

Jouw Libelle Puzzelen abonnement

Ben jij een echte puzzel liefhebber? Doe je dit op regelmatige basis en het liefst het gehele jaar door? Houd jij je hersenen graag scherp? Denk er dan eens aan om een abonnement te nemen op puzzelboekjes! Een abonnement op Libelle Puzzelen is ideaal voor iedereen die van puzzelen houdt. Met een abonnement krijg je iedere 2 maanden een puzzelboekje gratis thuisbezorgd. Je hoeft er dus niet voor naar de winkel. Kun jij geen genoeg krijgen van onder andere woordzoekers, kruiswoordpuzzels en Zweedse puzzels? Met een abonnement op Libelle Puzzelen beleef jij iedere 2 maanden 48 pagina’s aan puzzelplezier!

Review:
Jouw rating