Zo Zit Dat

Zo Zit Dat

Zo Zit Dat

5 nummers
5 nummers
20,55
15,00
Zo Zit Dat
meer info

Populaire aanbiedingen

Zo Zit DatIngangsdatum: 12-02-2019

Zo Zit Dat

Maandelijks

Het tijdschrift Zo Zit Dat is er voor alle nieuwsgierige jongens en meisjes in de leeftijd 9 t/m 15 jaar. Met een Zo Zit Dat abonnement lees je iedere maand alles over wetenschap & techniek, natuur & dieren, sport & avontuur en computers & games. Het tijdschrift staat vol leuke weetjes. Welke auto is het snelst? Is er water op de maan? Waarom is poep bruin? Je leest het allemaal in Zo Zit Dat! In de rubriek ‘Joost mag het weten’ komen ook vragen van lezers aan bod. Een abonnement op Zo Zit dat is dus niet alleen heel leuk maar ook nog eens heel erg leerzaam. Iedere maand denk je bij het lezen van dit tijdschrift: aha! Zo Zit Dat!

Zo Zit Dat abonneevoordeel

Bij een abonnement op Zo Zit Dat krijg je heel veel abonneevoordeel. Je krijgt het tijdschrift Zo Zit Dat iedere maand gratis thuisbezorgd. Een abonnement op Zo Zit Dat is altijd voordeliger dan in de winkel. Als je abonnee bent krijg je elk jaar twee unieke bewaarnummers. Deze nummers zijn niet te koop in de winkel dus speciaal voor jou als abonnee. Wist je dat je Zo Zit Dat ook digitaal kunt lezen? Bij een tijdschrift abonnement krijg je gratis digitaal lezen zodat je Zo Zit Dat, met uitzondering van de twee exclusieve bewaarnummers, ook kunt lezen op je tablet of telefoon. Wil je nog meer lezen? Je krijgt 50% korting op een tweede abonnement en ook 50% korting op het digitaal lezen pakket met 50 verschillende tijdschriften.

Kies jouw Zo Zit Dat abonnement

Magazine.nl is de officiële webshop voor Zo Zit Dat abonnementen. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen. Er zijn abonnementen met korting en regelmatig heeft Zo Zit Dat abonnementen met een cadeau. Je kunt Zo Zit Dat ook aan iemand cadeau doen, bijvoorbeeld voor een verjaardag of gewoon omdat het een super leuk blad is. Alle cadeau-abonnementen van Zo Zit Dat stoppen automatisch, dus de ontvanger zit nergens aan vast.

Review:
Jouw rating