Zo Zit Dat

Zo Zit Dat

Zo Zit Dat

5 nummers voor maar
4 maanden
20,95
15,00
Zo Zit Dat
meer info

Populaire aanbiedingen

Eerst proberen?

4 nummers Zo Zit Dat voor 15,00

Zo Zit Dat Ingangsdatum: 14-01-20

Zo Zit Dat abonnement

Maandelijks

Zo Zit Dat is een stoer magazine voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 9 t/m 15 jaar. Met een Zo Zit Dat abonnement lees je elke maand alles over wetenschap & techniek, natuur & dieren, sport & avontuur en computers & games. Tijdschrift Zo Zit Dat staat vol leuke weetjes. Welke auto is het snelst? Is er water op de maan? Waarom is poep bruin? Je leest het allemaal in Zo Zit Dat! Een abonnement op Zo Zit dat is dus niet alleen heel leuk maar ook nog eens heel erg leerzaam. Iedere maand denk je bij het lezen van dit stoere magazine: aha! Zo Zit Dat!

Kies jouw Zo Zit Dat abonnement

Hier op magazine.nl, de officiële webshop voor Zo Zit Dat abonnementen, vind je altijd actuele aanbiedingen: abonnementen met korting en regelmatig ook een Zo Zit Dat abonnement met een cadeau. Je kunt Zo Zit Dat ook aan iemand cadeau doen, bijvoorbeeld voor een verjaardag of gewoon omdat het een super leuk en stoer magazine is! Zo Zit Dat cadeau-abonnementen stoppen automatisch.

Zo Zit Dat inclusief online magazine

Met een Zo Zit Dat abonnement profiteer je van veel abonneevoordeel. Zo krijg je als abonnee elk jaar 2 exclusieve bewaarnummers, die niet te koop zijn in de winkel. Wist je dat je Zo Zit Dat ook digitaal kunt lezen? Het abonnement is namelijk inclusief het online magazine, zodat je Zo Zit Dat - met uitzondering van de 2 bewaarnummers - altijd kunt lezen op je tablet of telefoon. Wil je nog meer lezen? Je krijgt 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement en leest voordelig nóg meer online tijdschriften dankzij 25% korting op het digitaal lezen van 75 tijdschriften via Tijdschrift.nl.

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating