Zo Zit Dat

Zo Zit Dat

16 nummers voor maar
12 maanden
69,12
36,00

Populaire aanbiedingen

Zo Zit Dat Ingangsdatum: 04-05-2021

Zo Zit Dat abonnement

16x per jaar

Zo Zit Dat is een stoer magazine voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 9 t/m 15 jaar. Is je kind een nieuwsgierig aagje? Het tijdschrift Zo Zit Dat brengt de leukste feitjes en weetjes voor kids. In elk nummer krijg je als lezer antwoord op vragen over natuur en dieren, wetenschap en techniek, sport en avontuur en computers en games. Word wijzer van de rubrieken Joost mag het weten, Science nieuws en Game express. Welke auto is het snelst? Is er leven op Mars? Waarom is poep bruin? Lees en ontdek! Het online magazine lezen is inbegrepen in het abonnement! Wil je meer tijdschriften lezen? Je krijgt 50% korting op een tweede abonnement naar keuze en 25% korting op het het lezen van meer dan 75 populaire online tijdschriften via Tijdschrift.nl.

Kies jouw Zo Zit Dat abonnement

Hier op magazine.nl, de officiële webshop voor Zo Zit Dat abonnementen, vind je altijd actuele aanbiedingen: abonnementen met korting en regelmatig ook een Zo Zit Dat abonnement met een cadeau. Je kunt Zo Zit Dat ook aan iemand cadeau doen, bijvoorbeeld voor een verjaardag of gewoon omdat het een super leuk en stoer magazine is! Zo Zit Dat cadeau-abonnementen stoppen automatisch.

Zo Zit Dat inclusief online magazine

Met een Zo Zit Dat abonnement profiteer je van veel abonneevoordeel. Zo krijg je als abonnee elk jaar 2 exclusieve bewaarnummers, die niet te koop zijn in de winkel en het Vakantieboek. Wist je dat je Zo Zit Dat ook digitaal kunt lezen? Het abonnement is namelijk inclusief het online magazine, zodat je Zo Zit Dat - met uitzondering van de bewaarnummers - altijd kunt lezen op je tablet of telefoon.

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating