VIVA Mama

VIVA Mama

Viva Mama

1 jaar - 8 nummers
8 nummers
24,96
16,95
Viva Mama
meer info

Populaire aanbiedingen

VIVA MamaIngangsdatum: 26-02-2019

VIVA Mama

8x per jaar

Een VIVA Mama abonnement is er voor alle (aanstaande) moeders! Deze speciale uitgave van het tijdschrift VIVA concentreert zich op vrouwen die zwanger zijn en/of kinderen hebben in de leeftijd van 0 tot 5 jaar. VIVA Mama houd je op de hoogte van alles wat je moet weten als jonge en vooral hippe moeder! Het tijdschrift is hip, stoer en staat vol met spraakmakende reportages, mooie verhalen en praktische tips over zwangerschap, de bevalling en het opvoeden van kleine kinderen. Maar natuurlijk denkt VIVA Mama ook aan de mama’s zelf. Je leest alles over de laatste modetrends (inclusief hippe positiekleding), woontrends voor hip wonen met kinderen, werk en seks. Ten slotte vind je net zoals in het tijdschrift VIVA de anybody ook in VIVA Mama maar dan onder de naam Any Mama. Hier geven (bijna) moeders zichzelf volledig bloot. VIVA Mama is het magazine dat je niet wilt missen als je zwanger bent of een jong kindje hebt.

VIVA Mama voordeel

Met een abonnement op VIVA Mama krijg je het tijdschrift 8x per jaar gratis thuisbezorgd en eerder dan verschijning in de winkel. Daarbij ben je met een abonnement altijd goedkoper uit dan wanneer je het tijdschrift los koopt. Lees je graag digitaal? Met een abonnement kun je VIVA Mama gratis digitaal lezen op je tablet of telefoon. Dit zit inbegrepen bij het abonnement.

VIVA Mama abonnement met korting

Magazine.nl is de officiële webwinkel voor abonnementen op VIVA Mama. Je vindt hier altijd het actuele aanbod aan abonnementen én met korting! VIVA Mama heeft regelmatig abonnementen met een cadeau zoals een heerlijk verzorgingsset. Ken je iemand die bijna moeder wordt? Of een moeder die je wel een heerlijk ontspannen moment gunt? Je kunt VIVA Mama ook cadeau geven aan bijvoorbeeld je vriendin of zus. Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch. VIVA Mama is het tijdschrift over hip ouderschap!

Review:
Jouw rating