VIVA Mama

Viva Mama

8 nummers voor maar
12 maanden
26,24
17,75

Populaire aanbiedingen

VIVA Mama Ingangsdatum: 15-06-2021

VIVA Mama abonnement

8x per jaar

VIVA Mama is er voor alle (aanstaande) moeders! Deze speciale uitgave van tijdschrift VIVA richt zich op vrouwen die zwanger zijn en/of kinderen hebben in de leeftijd van 0 tot 5 jaar. VIVA Mama houdt je op de hoogte van alles wat je moet weten als jonge en hippe moeder! Het tijdschrift is hip, stoer en staat vol met spraakmakende reportages, mooie verhalen en praktische tips over zwangerschap, de bevalling en het opvoeden van kleine kinderen. Natuurlijk denkt VIVA Mama ook aan de mama’s zelf. Je leest alles over de laatste modetrends (inclusief hippe positiekleding), woontrends voor hip wonen met kinderen, werk en seks. VIVA Mama heeft, net als VIVA magazine, ook de rubriek Anybody, maar dan onder de naam ‘Any Mama’. Hier geven (bijna) moeders zichzelf volledig bloot. VIVA Mama is het magazine dat je niet wilt missen als je zwanger bent of een jong kindje hebt.

VIVA Mama abonneevoordeel

VIVA Mama is hét tijdschrift over hip ouderschap! Met een abonnement krijg je VIVA Mama 8x per jaar gratis thuisbezorgd en ben je altijd goedkoper uit dan wanneer je het tijdschrift los koopt. Je abonnement op VIVA Mama is bovendien inclusief digitaal lezen. Via Tijdschrift.nl kun je waar en wanneer je wil het online magazine lezen op je tablet of telefoon. Wil je nog meer lezen? Je krijgt ook 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement én 25% korting op het digitaal lezen van meer dan 75 online tijdschriften!

VIVA Mama abonnement met korting of cadeau

Hier op magazine.nl vind je het actuele aanbod aan VIVA Mama abonnementen met korting! Regelmatig hebben we ook abonnementen met een cadeau, zoals een heerlijke verzorgingset. Ken je iemand die bijna moeder wordt? Of een moeder die je een ontspannen moment gunt? Geef een VIVA Mama abonnement cadeau! Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch.

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating