VIVA

Viva

114 nummers voor maar
24 maanden
16,95 / mnd
8,75
/ mnd

Populaire aanbiedingen

VIVA Ingangsdatum: 04-05-2021

VIVA abonnement

57x per jaar

Het tijdschrift VIVA is spraakmakend en neemt geen blad voor de mond. Met een VIVA abonnement lees je iedere week persoonlijke verhalen, maak je kennis met de nieuwste mode- en beautytrends en word je geïnspireerd met de leukste food hotspots en populaire vakantiebestemmingen. Daarnaast bevat VIVA een aantal leuke columns van o.a. Géza Weisz en niet te vergeten, de populaire rubriek Anybody! In deze rubriek geven VIVA lezeressen zich letterlijk bloot en spreken ze openhartig over hun lijf. Voor alle VIVA lezeressen die ook moeder zijn heeft VIVA de special VIVA Mama. Deze special verschijnt 8 keer  per jaar en vertelt je alles wat je moet weten als jonge en hippe moeder!

VIVA abonnement vol extra aanbiedingen en kortingen!

Met een abonnement op VIVA krijg je het blad wekelijks gratis thuisbezorgd en nog voordat ‘ie in de winkel ligt. Je kunt VIVA ook digitaal lezen op je tablet of telefoon, dit zit inbegrepen in het abonnement. Als abonnee profiteer je van kortingen, aanbiedingen en veel voordelen. VIVA heeft wekelijks exclusief voor abonnees leuke kortingsacties en je maakt elke week kans op een cadeau die wordt verloot onder alle abonnees. Wil je meer lezen? Je krijgt als VIVA abonnee 50% korting op een tweede abonnement en 50% korting op het digitaal lezen pakket met 50 verschillende tijdschriften.

Kies jouw VIVA abonnement

Kies het VIVA abonnement wat bij jou past op magazine.nl en geniet elke week van je favoriete tijdschrift. Je vind hier alle aanbiedingen van VIVA met korting of met een cadeau zoals een leuke tas. Wil je een VIVA abonnement cadeau geven? Bijvoorbeeld aan een vriendin of je zus? Dat kan! Een cadeau-abonnement op VIVA stopt automatisch. Met een abonnement op het tijdschrift VIVA ontvang je iedere week een spraakmakend en eigenzinnig tijdschrift met een flinke dosis humor!

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating