VIVA

Viva

114 nummers voor maar
24 maanden
16,95 / mnd
8,75
/ mnd

Populaire aanbiedingen

VIVA Ingangsdatum: 09-02-2021

VIVA abonnement

57x per jaar

Het tijdschrift VIVA is spraakmakend neemt geen blad voor de mond. VIVA gaat nooit een onderwerp uit te weg! Met een VIVA abonnement lees je iedere week persoonlijke verhalen, maak je kennis met de nieuwste mode- en beautytrends en wordt je geïnspireerd met de leukste food hotspots en populairste vakantiebestemmingen. Daarnaast bevat VIVA een aantal leuke columns van o.a. Fleur Meijer en niet te vergeten, de populaire rubriek Anybody waarin VIVA lezeressen zich letterlijk blootgeven en openhartig over hun lijf vertellen. Voor alle VIVA lezeressen die ook moeder zijn heeft VIVA de special VIVA mama. Deze special verschijnt 8x per jaar en vertel je alles wat je moet weten als jonge en hippe moeder!

Het voordeel van een VIVA abonnement

Met een abonnement op het tijdschrift VIVA ontvang je iedere week een spraakmakend en eigenzinnig tijdschrift met een flinke dosis humor! Je krijgt het magazine wekelijks gratis thuisbezorgd, nog voordat ‘ie in de winkel ligt. Ook kun je VIVA digitaal lezen op je tablet of telefoon. Bij je abonnement krijg je namelijk gratis toegang tot VIVA magazine online, via Tijdschrift.nl. Als abonnee profiteer je verder van kortingen, aanbiedingen en acties. Zo heeft VIVA wekelijks leuke kortingsacties exclusief voor abonnees en maak je elke week kans op een cadeau dat wordt verloot onder alle abonnees. Wil je meer lezen? Je krijgt als VIVA abonnee 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement en 25% korting op het digitaal lezen van 75 online tijdschriften via Tijdschrift.nl.

Kies jouw VIVA abonnement

Kies het VIVA abonnement dat bij jou past op magazine.nl en geniet elke week van je favoriete tijdschrift. Je vindt hier alle aanbiedingen van VIVA met korting of met een cadeau zoals een leuke tas. Je kunt ook een VIVA abonnement cadeau geven, bijvoorbeeld aan een vriendin of je zus. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. 

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating