Veronica Magazine

Veronica Magazine

171 nummers voor maar
36 maanden
8,95 / mnd
5,00
/ mnd

Populaire aanbiedingen

Veronica Magazine Ingangsdatum: 23-03-2021

Veronica Magazine abonnement

57x per jaar

Een tv-gids? In 2021? Ja! We begrijpen je twijfel, maar het gaat hier wel om Veronica Magazine – en dat is zoveel méér dan een blaadje waarin je kunt zien hoe laat (bij wijze van spreken dan) ‘Boer zoekt Voice’ en ‘Gordon naar het einde van de wereld’ beginnen. Met een Veronica Magazine abonnement heb je elke week 124 pagina’s boordevol heet entertainmentnieuws, spraakmakende interviews, kundige filmrecensies en nog heel veel méér op het gebied van muziek, mode, gadgets, games en trends. Plus het overzicht van de leukste films en programma’s op 50 verschillende televisiezenders. 

Kies jouw Veronica Magazine abonnement

Hier op magazine.nl bestel je jouw Veronica Magazine abonnement met aantrekkelijke korting. Je vindt hier alle actuele aanbiedingen. Met een abonnement op Veronica Magazine krijg je bovendien fikse korting op pretparken, musicalvoorstellingen en wellnesscentra én maak je elke week kans op superprijzen!

Vereniging Veronica

Veronica Magazine is van oudsher het programmablad van de Vereniging Veronica. Met het aangaan van een abonnement op Veronica Magazine wordt je ook automatisch lid van de Vereniging Veronica. Gratis! Veronica Magazine deelt je gegevens hiertoe met Vereniging Veronica.

Abonnement inclusief online magazine

Maar er is meer! Met een Veronica Magazine abonnement kun je het online magazine gratis lezen! Alle abonnementen zijn namelijk inclusief digitaal lezen op tablet of telefoon! Bovendien ontvang je de app Superguide, je dagelijkse persoonlijke gids door alle tv-zenders. In dit actuele overzicht zie je wat je absoluut niet mag missen en krijg je exclusieve scoops, nieuwtjes en video’s. Daarnaast maak je elke dag kans op dvd’s, tickets en gadgets en krijg je tot 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement naar keuze. Meer online tijdschriften lezen? Als abonnee krijg je ook nog eens 25% korting op Tijdschrift.nl met toegang tot het lezen van meer dan 75 verschillende tijdschriften! Met een abonnement op Veronica Magazine heb je dus – we hebben het even voor je uitgerekend - honderden euro’s voordeel! 

Review:
Jouw rating