Totaal TV

Totaal TV

Totaal TV

26 nummers - 1 jaar
26 nummers
70,98
33,95
Totaal TV
meer info

Populaire aanbiedingen

Totaal TVIngangsdatum: 29-01-2019

Totaal TV

26x per jaar

Een abonnement op Totaal TV is er voor iedere kritische tv-kijker die niets wil missen. Totaal TV is de meest uitgebreide 2-wekelijkse tv-gids met een overzicht van maar liefst 105 digitale televisiezenders. De gids is ingedeeld op genre en interesse en biedt dagelijks uitgebreide tv- en filmtips. Naast een 2-wekelijks programmaoverzicht lees je in Totaal TV ook het laatste nieuws rondom tv, films en digitale tv. 

Extra voordeel bij je Totaal TV-abonnement

Abonnees van Totaal TV krijgen de tv-gids elke twee weken gratis thuisbezorgd. Daarnaast krijg je een aantal extra voordelen wanneer je een abonnement neemt op de tv gids. Je mag meedoen met exclusieve win-acties voor abonnees en 4x per jaar verschijnt er een speciale themabijlage die je als abonnee gratis bij je abonnement ontvangt. Wil je naast Totaal TV nog meer lezen? Als abonnee van Totaal TV krijg je 50% korting op een tweede abonnement en 50% korting op het digitaal lezen-pakket van 50 verschillende tijdschriften van Sanoma.

Totaal TV-abonnement met korting of cadeau

Magazine.nl is het officiële verkoopkanaal van Totaal TV. Er zijn Totaal TV-abonnementen met korting en Totaal TV heeft regelmatig abonnementen met leuke cadeaus zoals een Airfryer of stofzuiger. Wil je iemand trakteren op de meest uitgebreide tv-gids van Nederland? Dat kan! Alle cadeau-abonnementen op Totaal TV stoppen automatisch. Kies voor de ultieme digitale tv-ervaring en mis niets met een abonnement op Totaal TV!

Review:
Jouw rating