Totaal TV

Totaal TV

52 nummers voor maar
24 maanden
37,05 per half jaar
17,75
per half jaar

Populaire aanbiedingen

Totaal TV Ingangsdatum: 04-05-2021

Totaal TV abonnement

26x per jaar

Een abonnement op Totaal TV is er voor elke kritische tv-kijker die niets wil missen. Totaal TV magazine is de meest uitgebreide 2-wekelijkse tv-gids met een overzicht van maar liefst 105 digitale televisiezenders. De gids is ingedeeld op genre en interesse en biedt dagelijks uitgebreide tv- en filmtips. Naast het 2-wekelijks programma-overzicht lees je in Totaal TV ook het laatste nieuws rondom tv, films en digitale tv. 

Extra voordeel bij je Totaal TV-abonnement

Met een abonnement op Totaal TV mis je niets meer! En je geniet van nog méér voordeel als je een abonnement neemt op dit TV magazine. Niet alleen krijg je de Totaal TV elke 2 weken gratis thuisbezorgd, je mag ook meedoen met exclusieve win-acties voor abonneesVerder verschijnt er 2x per jaar de Digigids die je als abonnee gratis bij je abonnement ontvangt.

Wil je naast Totaal TV nog meer lezen? Als abonnee van Totaal TV krijg je 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement en 25% korting op Tijdschrift.nl met toegang tot het lezen van meer dan 75 verschillende tijdschriften! Jouw Totaal TV abonnement is overigens altijd inclusief digitaal lezen. Via de app Tijdschrift.nl krijg jij toegang tot het online magazine. Handig voor op reis of onderweg!

Totaal TV-abonnement met korting of cadeau

Magazine.nl is het officiële verkoopkanaal van Totaal TV. Hier vind je altijd alle Totaal TV abonnementen met korting. Ook hebben we regelmatig Totaal TV abonnementen met leuke cadeaus, zoals een Airfryer of stofzuiger. Wil je iemand anders blij maken met een abonnement op de meest uitgebreide tv-gids van Nederland? Dat kan! Alle cadeau-abonnementen op Totaal TV stoppen automatisch. Kies voor de ultieme digitale tv-ervaring en mis niets met een abonnement op Totaal TV!

Review:
Jouw rating