Tina

Populaire aanbiedingen

Tina Ingangsdatum: 06-05-2021

Tina abonnement

56x per jaar

Met een Tina abonnement ontvang je het leukste meidenblad van Nederland voor meiden in de leeftijd 8-12 jaar! Het tijdschrift staat vol met leuke en spannende stripverhalen van stripheldinnen zoals Suus & Sas en Noortje met al haar blunders. Maar het weekblad Tina heeft meer dan alleen strips. Je leest de gaafste interviews met jouw favoriete vips, leuke Do-it-yourselfs, spannende quizjes, posters en heel veel tips en trics over mode en beauty.

Kies jouw favo Tina abonnement

Met een abonnement ontvang je elke week het Tina magazine in je brievenbus en ben je goedkoper uit dan wanneer je losse nummers in de winkel koopt. Op magazine.nl vind je alle Tina aanbiedingen: abonnementen met korting of met een cadeau, zoals een dekbed of een tas. Je kunt ook een Tina abonnement cadeau doen aan een vriendin! Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch. Wil jij een echte Tina mazzelmeid worden? Bestel dan jouw Tina abonnement met korting of een cadeau op magazine.nl! Als abonnee ontvang je bovendien tot 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement.

Voordelen voor Tina abonnees

Als abonnee van Tina profiteer je van veel voordelen. Met je persoonlijke mazzelmeidennummer bijvoorbeeld krijg je exclusieve kortingen en maak je kans op supervette prijzen! En je krijgt 3x een unieke Tina Special thuisgestuurd! Ook organiseert Tina elk jaar voor alle fans de Tina dag, waarop je andere Tina meiden en natuurlijk jouw favo vips kunt ontmoeten. Als abonnee ontvang je voor deze dag een uitnodiging én een speciale Tina dag korting. Een Tina abonnement is altijd inclusief digitaal lezen. Je leest het online magazine gratis op tablet en telefoon. Meer online tijdschriften lezen? Als abonnee krijg je 25% korting op het digitaal lezen van meer dan 75 tijdschriften via Tijdschrift.nl.

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating