Tina

Tina

Tina

1 jaar
12 maanden
Eerste 4 maanden
6,50
/ mnd
daarna 13,95/ mnd
Tina

Populaire aanbiedingen

TinaIngangsdatum: 31-01-2019

Tina

Wekelijks

Met een Tina abonnement ontvang je iedere week het leukste meidenblad van Nederland voor meiden in de leeftijd 8-12 jaar! Het tijdschrift Tina staat vol met leuke en spannende stripverhalen van stripheldinnen zoals Suus & Sas en Noortje met al haar blunders. Maar het weekblad Tina heeft meer dan alleen strips. Je leest wekelijks de gaafste interviews met jouw favoriete vips, leuke Do-it-yourselfs waarmee je direct aan de slag kunt, spannende quizjes, posters en heel veel tips en trics over mode en beauty.

Voordelen voor Tina abonnees

Als abonnee van Tina profiteer je van veel voordelen. Je ontvangt iedere week Tina in je brievenbus en je kunt het tijdschrift gratis digitaal lezen op je tablet of telefoon. Met een Tina abonnement ben je altijd goedkoper uit dan in de winkel. Alle Tina abonnees hebben een persoonlijk mazzelmeidennummer waarmee je exclusieve korting krijgt en kans maakt op super vette prijzen! En alsof dat nog niet alles is krijgen alleen abonnees 3x een unieke Tina Special thuisgestuurd! Voor alle Tina fans organiseert Tina elk jaar de Tina dag! Op deze dag kun je heel veel andere Tina meiden en natuurlijk jouw favo vips ontmoeten. Als abonnee wordt je voor deze dag uitgenodigd en ontvang je een speciale Tina dag korting. Wil je meer lezen dan Tina? Dat kan! Als abonnee van Tina krijg je 50% korting op een tweede abonnement en 50% korting op digitaal lezen pakket met 50 verschillende tijdschriften.

Wat is jouw favo Tina abonnement?

Alle Tina aanbiedingen vind je op magazine.nl. Tina heeft abonnementen met korting en regelmatig zijn er ook abonnementen met een cadeau zoals een dekbed of een tas. Wil je een Tina abonnement cadeau doen aan een vriendin? Dat kan! Alle Tina cadeau-abonnementen stoppen automatisch. Wil jij een echte Tina mazzelmeid worden? Bestel dan jouw Tina abonnement met korting of een cadeau op magazine.nl!

Review:
Jouw rating