Story

Story

116 nummers
24 maanden
16,50 / mnd
9,75
/ mnd

Populaire aanbiedingen

Story Ingangsdatum: 18-03-2021

Story abonnement

58x per jaar

Story brengt al 44 jaar hét laatste nieuws uit de showbizz- en royaltywereld. Met een abonnement op Story magazine blijf je elke week op de hoogte van onthullingen over bekende Nederlanders, de internationale jetset en koningshuizen. Zo weet je dankzij het dikste entertainmentblad van Nederland altijd wat ‘hot en happening’ is onder de sterren! Naast de wekelijkse Story kun je ook 2 keer per jaar genieten van de Story Royal Special. Hierin komen - naast onze eigen koninklijke familie - de populairste Europese royals voorbij. Daarnaast verschijnt er 1x per jaar een Story Zomer Special en een Story Winter Special. Story is met stip het meest spraakmakende entertainmentblad van Nederland. Ervaar het zelf, en neem een voordelig abonnement op Story!

Story-abonnement vol extra aanbiedingen!

Met een abonnement op Story ben jij altijd als eerste op de hoogte van al het showbizz- en royaltynieuws! Met een abonnement ben je altijd voordeliger uit dan wanneer je Story los in de winkel koopt én je krijgt het weekblad gratis thuisbezorgd, voordat het in de winkel ligt. Bovendien worden Story abonnees extra verwend met kortingen en exclusieve acties. Met een Story abonnement kun je het weekblad ook nog eens gratis digitaal lezen op tablet of telefoon. Je krijgt toegang tot het online magazine via Tijdschrift.nl. Tot slot profiteer je van 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement en 25% korting op het digitaal lezen van meer dan 75 online tijdschriften via Tijdschrift.nl.

Kies jouw Story abonnement

Kies het Story abonnement dat bij jou past op magazine.nl. De Story Specials zitten inbegrepen bij je abonnement, mits de special uitkomt in de door jouw gekozen loopduur van je abonnement. Tip: je kunt ook iemand anders blij maken met een Story cadeau-abonnement. Een cadeau-abonnement stopt automatisch.

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating