Story

Story

2 jaar - 112 nummers
112 nummers
14,98 / mnd
9,25
/ mnd
Story
meer info

Populaire aanbiedingen

StoryIngangsdatum: 31-01-2019

Story

Wekelijks

Story staat al 44 jaar voor het laatste nieuws uit de showbizz- en royaltywereld. Met een abonnement op Story blijf je elke week op de hoogte van onthullingen over bekende Nederlanders, de internationale jetset en koningshuizen. Zo weet je dankzij het dikste entertainmentblad van Nederland altijd wat ‘hot en happening’ is onder de sterren! Naast de wekelijkse Story kun je ook twee keer per jaar genieten van de Story Royal Special. Hierin komen, naast onze eigen koninklijke familie, de populairste Europese royals voorbij. Daarnaast verschijnt er 1x per jaar een Story Zomer Special en een Story Winter Special. Story is met stip het meest spraakmakende entertainmentblad van Nederland. Ervaar het zelf, en neem een voordelig abonnement op Story!

Story-abonnement vol extra aanbiedingen!

Abonnees van Story worden extra verwend met kortingen en bijzondere acties. Een abonnement op Story is altijd voordeliger dan in de winkel. Je krijgt het weekblad gratis thuisbezorgd voordat het in de winkel ligt. Abonnees kunnen Story gratis digitaal lezen op tablet of telefoon. Dit zit inbegrepen bij het abonnement. Daarnaast krijg je als abonnee 50% korting op het digitaal lezen pakket van 50 verschillende tijdschriften én 50% korting op een tweede abonnement.

Kies jouw Story abonnement

Kies het Story abonnement dat bij jou past op magazine.nl. Je vindt hier abonnementen met korting of met leuke welkomstcadeaus. De Story Specials zitten inbegrepen bij je abonnement mits de special uitkomt in de door jouw gekozen loopduur van je abonnement. Tip: je kunt een Story abonnement natuurlijk ook aan iemand cadeau doen. Bijvoorbeeld als verjaardagsgeschenk of als bedankje. Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch. Met een abonnement op Story ben jij altijd als eerste op de hoogte van al het showbizz- en royaltynieuws!

Review:
Jouw rating