Ouders van Nu Magazine

Ouders van Nu

32 nummers voor maar
24 maanden
25,72 per kwartaal
17,50
per kwartaal

Populaire aanbiedingen

Ouders van Nu Magazine Ingangsdatum: 14-05-2021

Ouders van Nu Magazine abonnement

16x per jaar

Ouders van Nu is al ruim 53 jaar het meest informatieve blad voor aanstaande en jonge ouders. Het tijdschrift begeleidt je door de spannende fase van je leven als (aanstaande) ouder, van zwangerschap tot en met de eerste jaren van je baby en peuter. In het Ouders van Nu magazine lees je elke maand interviews en reportages over de ontwikkeling van je kind, leuke en herkenbare columns van o.a. Naomi van As, Jan Versteegh en Lisa Wade. Daarnaast brengt Ouders van Nu elk jaar een aantal themanummers uit. In deze edities staat één thema centraal zoals Vakantie, Voeding, Duurzaamheid en Peuters.

Ouders van Nu abonneevoordeel

Als abonnee van Ouders van Nu magazine profiteer je van allerlei voordeel. Zo krijg je het tijdschrift elke maand gratis thuisbezorgd, nog voordat ‘ie in de winkel ligt, en kun je Ouders van Nu ook digitaal lezen op je tablet of laptop. Bij je abonnement krijg je gratis toegang tot het online magazine via Tijdschrift.nl. Wil je meer lezen, of een abonnement voor één van je kinderen? Je krijgt als Ouders van Nu abonnee 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement. Wil je meer online tijdschriften lezen? Je krijgt ook 25% korting op het digitaal lezen van meer dan 75 verschillende populaire Nederlandse tijdschriften via Tijdschrift.nl.

Voordelig Ouders van Nu abonnement

Op magazine.nl vind je altijd het actuele aanbod aan Ouders van Nu abonnementen met korting. Maar ook regelmatig abonnementen met een cadeau, zoals een luiertas of speelgoed. Wordt iemand in jouw omgeving binnenkort vader of moeder van een kleintje? Geef dan een abonnement op Ouders van Nu cadeau! Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch. Met Ouders van Nu magazine geniet je extra van het (aanstaande) ouderschap!

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating