Ouders van Nu Magazine

Ouders van Nu Magazine

4x Ouders van Nu

met Sophie badpuzzel
4 nummers
51,59
24,95
meer info

Populaire aanbiedingen

Ouders van Nu MagazineIngangsdatum: 09-03-2019

Ouders van Nu Magazine

16x per jaar

Ouders van Nu is al ruim 50 jaar het meest informatieve blad voor jonge ouders. Het tijdschrift begeleid je door de spannende fase van je leven als (aanstaande) ouder, van de zwangerschap tot en met de eerste jaren van je baby en peuter. In het tijdschrift Ouders van Nu lees je elke maand interviews en reportages over de ontwikkeling van je kind, leuke en herkenbare columns van o.a. Susan Smit, Sofie van den Enk en Matthijs Kleijn en inspirerende adressen om lekker te shoppen. Daarnaast brengt Ouders van Nu ieder jaar een aantal specials uit. In deze extra edities staat één thema centraal zoals de Zwanger-special, Peuter Kleuter-special en het Familie Doe-Boek. Specials zitten inbegrepen in het abonnement.

Ouders van Nu voordeel

Als abonnee van Ouders van Nu profiteer je van allerlei voordeel. Met een abonnement krijg je het tijdschrift iedere maand gratis thuisbezorgd en nog voordat ‘ie in de winkel ligt. Je kunt Ouders van Nu ook digitaal lezen op je tablet of laptop. Dit zit gratis in het abonnement. Wil je meer lezen? Of een leuk abonnement voor één van de kinderen? Je krijgt als Ouders van Nu abonnee 50% korting op een tweede tijdschrift-abonnement naar keuze. Wil je graag meer digitaal lezen? Je krijgt ook 50% korting op het digitaal lezen pakket van 50 verschillende tijdschriften.

Ouders van Nu voordelig via magazine.nl

Magazine.nl is de officiële webshop voor jouw Ouders van Nu abonnement. Je vind hier altijd het actuele aanbod aan Ouders van Nu abonnementen met korting. Ouders van Nu heeft ook regelmatig abonnementen met een cadeau zoals een luiertas of speelgoed. Is iemand in jouw omgeving binnenkort vader of moeder van een kleintje? Geef dan een abonnement op Ouders van Nu cadeau! Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch. Met een abonnement op Ouders van Nu geniet je extra van het (aanstaande) ouderschap!

Review:
Jouw rating