Nouveau

Nouveau

32 nummers voor maar
24 maanden
50,40 per half jaar
35,00
per half jaar

Populaire aanbiedingen

Nouveau Ingangsdatum: 25-05-2021

Nouveau abonnement

16x per jaar

Nouveau is het grootste luxe glossy magazine van Nederland. Met hart voor cultuur en een neus voor mooie verhalen. Hét tijdschrift voor leuke vrouwen met stijl die houden van reizen, beauty, mode, kunst en interessante interviews. Met een Nouveau abonnement kun je elke maand rekenen op sprankelende verhalen en reportages over mode, juwelen & horloges, droomhuizen en nog veel meer. Denk aan binnenkijken in een design-villa, een city guide voor een leuke stedentrip, de mooiste tassen en een interview door Maria Goos. En de geliefde rubriek Cultuur à la Carte houdt je op de hoogte van nieuwe boeken, films, theaterproducties, concerten en tentoonstellingen. Met glossy magazine Nouveau is het genieten, elke 4 weken weer!
Een jaarabonnement Nouveau bestaat uit 16 nummers, waarvan 3 Nouveau bookazines; een volledig actueel boek in magazinevorm.

Kies jouw Nouveau-abonnement

Ben je toe aan luxe en genieten van alles wat het leven glans geeft? Kies dan nu het Nouveau-abonnement dat bij jou past op magazine.nl. Hier vind je alle actuele aanbiedingen van Nouveau abonnementen met korting. En je kunt natuurlijk iemand anders (een vriendin, je zus) verrassen met een abonnement op het luxe glossy magazine Nouveau. Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch. 

Nouveau-abonnement inclusief online magazine

Abonnees van Nouveau worden extra verwend met cadeaus, aanbiedingen en acties. Een Nouveau-abonnement is voordeliger dan losse nummers in de winkel kopen, je krijgt het glossy magazine elke maand thuisbezorgd zonder extra verzendkosten én je ontvangt tot 50% korting op een tweede tijdschrift abonnement. Bovendien kun je Nouveau gratis digitaal lezen op je tablet of telefoon. Het online magazine is inbegrepen bij je abonnement. Meer online tijdschriften lezen? Bij een abonnement op Nouveau krijg je 25% korting op het digitaal lezen van meer dan 75 verschillende tijdschriften via Tijdschrift.nl.

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating