Nouveau

Nouveau

Nouveau

16 nummers
16 nummers
96,96
66,95
Nouveau
meer info

Populaire aanbiedingen

NouveauIngangsdatum: 05-02-2019

Nouveau

16x per jaar

Nouveau is de grootste luxeglossy van Nederland. Met een hart voor cultuur en een neus voor mooie verhalen. Hét tijdschrift voor leuke vrouwen met stijl die houden van reizen, beauty, mode, kunst en interessante interview. Als abonnee kun je elke maand rekenen op sprankelende verhalen en reportages over mode, juwelen & horloges, droomhuizen en nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan binnenkijken in een  design-villa, een city guide voor Lissabon, de mooiste tassen, en een interview door Maria Goos met Sacha de Boer. Dankzij de geliefde rubriek Cultuur à la Carte blijf je op de hoogte van nieuwe spraakmakende boeken, films, theaterproducties, concerten en tentoonstellingen. Met het tijdschrift Nouveau is het altijd genieten, elke vier weken weer.

Nouveau-abonnement met extra verwenaanbiedingen!

Abonnees van Nouveau worden extra verwend met cadeaus, aanbiedingen en acties. Nouveau wordt iedere maand thuisbezorgd, zonder extra verzendkosten. Een Nouveau-abonnement is voordeliger dan losse nummers in de winkel kopen. Je kunt Nouveau gratis digitaal lezen op je tablet of telefoon, dat is inbegrepen bij een abonnement. Verder krijg je bij een abonnement op Nouveau 50% korting op het digitaal lezen pakket van meer dan 50 verschillende tijdschriften. Ook krijg je als abonnee 50% korting op een tweede abonnement.

Kies jouw Nouveau-abonnement

Ben je toe aan luxe en genieten en alles wat het leven glans geeft? Kies dan nu het Nouveau-abonnement dat bij jou past op magazine.nl. Je vindt daar verschillende abonnementen. Kies bijvoorbeeld voor een Nouveau abonnement met korting. Liever een presentje? Op magazine.nl kun je ook kiezen voor een abonnement op Nouveau met een mooi cadeau. Daarnaast is het mogelijk om iemand (een vriendin, je zus) te verrassen met een abonnement op Nouveau. Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch. Met een abonnement op Nouveau beleef je elke maand een uniek moment voor jezelf met interessante interviews, luxueuze modereportages, prachtige juwelen en bijzondere reizen.

Review:
Jouw rating