Margriet Specials

Margriet Specials

Margriet-special

18 nummers voor
18 nummers
21,20 per half jaar
16,00
per half jaar
Margriet-special
meer info

Populaire aanbiedingen

Eerst proberen?

4 x Margriet Specials voor 16,75

Margriet Specials Ingangsdatum: 13-11-19

Margriet Specials abonnement

8x per jaar

Dol op weetjes over een gelukkig, lekker en gezond leven? Dan is een abonnement op Margriet Specials iets voor jou! Elke editie van Margriet Specials staat bomvol met praktische informatie en tips, inspirerende interviews en deskundige informatie over gezond leven. Elke Margriet Special biedt verdieping op een specifiek thema, waarin je favoriete onderwerpen volledig aan bod komen en bevat veel inspiratie.

Margriet Specials thema’s

Margriet Specials is een uitgave van de makers van weekblad Margriet. Elk nummer staat in het teken van leuk, lekker en gezond leven.
Er verschijnen 8 specials per jaar, elk met een eigen thema. Zoals Slank, Gezond & Fit, Groen, Vakantie, Food, Wonen en Feest.

Kies jouw Margriet Specials abonnement

Wil je geen editie missen van de Margriet Special-reeks? Neem dan een abonnement! Hiervoor hoef je geen Margriet abonnee te zijn. Op magazine.nl kun je een apart Margriet Specials abonnement bestellen. Je krijgt dan 8x per jaar een Margriet Special gratis thuisbezorgd. Wil je ook weekblad Margriet ontvangen? Kies dan voor een Margriet Plus-abonnement. Je ontvangt dan weekblad Margriet én 8 keer per jaar een Margriet Special in de brievenbus.

Gratis online magazine

Digitaal lezen is bij je abonnement inbegrepen: als abonnee lees je gratis het online magazine op je tablet, smartphone of computer. Wil je nog meer lezen? Met een abonnement op Margriet Specials krijg je 50% korting op een tweede abonnement naar keuze én 25% korting op het digitaal lezen van meer dan 50 online tijdschriften via Tijdschrift.nl.

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating