Margriet Puzzelen

Margriet Puzzelen

6 nummers voor maar
12 maanden
16,74
15,00

Populaire aanbiedingen

Margriet Puzzelen Ingangsdatum: 18-05-2021

Margriet Puzzelen abonnement

6x per jaar

Ben je een echte puzzelliefhebber en krijg je geen genoeg van woordzoekers, kruiswoordpuzzels, Zweedse puzzels en vele andere puzzels? Neem een abonnement op Margriet Puzzelen en ontvang 6 keer per jaar het puzzelboekje van Margriet. Het puzzelboek telt 48 pagina’s aan woordzoekers, Zweedse raadsels, kruiswoordpuzzels, sudoku’s, fillipines, cryptogrammen en nog veel meer. Ideaal voor de fanatieke puzzelaar maar ook leuk voor iedereen die af en toe haar hersenen wil laten kraken. Geen editie meer missen komend jaar? Neem een abonnement op Margriet Puzzelen en ontvang 6 edities per jaar.

Margriet Puzzelen voor iedereen

Margriet Puzzelen is een uitgave van de makers van weekblad Margriet. Margriet adviseert, inspireert en geeft elke week nieuwe tips voor een leuk en gezond lezen. Omdat veel Margriet lezeressen graag puzzelen, hebben we het puzzelboek Margriet Puzzelen gemaakt! Ook als je geen Margriet lezeres bent, kun je genieten van Margriet Puzzelen. Op magazine.nl kun je een apart abonnement afsluiten op de puzzelboekjes.

Margriet Puzzelen abonnement

Op magazine.nl kun je een apart abonnement nemen op Margriet Puzzelen. Je ontvangt elke 2 maanden een spiksplinternieuwe editie van Margriet Puzzelen gratis thuisbezorgd. Heb je al een abonnement op Margriet? Als Margriet-abonnee krijg je korting op jouw Margriet Puzzelen-abonnement!

Review:
Jouw rating