Margriet Extra

Margriet Extra

18 nummers voor
24 maanden
21,83 per half jaar
16,50
per half jaar

Populaire aanbiedingen

Margriet Extra Ingangsdatum: 31-03-2021

Margriet Extra abonnement

9x per jaar

Dol op weetjes over een gelukkig, lekker en gezond leven? Dan is een abonnement op Margriet Extra iets voor jou! Elke editie van Margriet Extra staat bomvol met praktische informatie en tips, inspirerende interviews en deskundige informatie over gezond leven. Elke Margriet Extra biedt verdieping op een specifiek thema, waarin je favoriete onderwerpen volledig aan bod komen en bevat veel inspiratie.

Margriet Extra thema’s

Margriet Extra is een uitgave van de makers van weekblad Margriet. Elk nummer staat in het teken van leuk, lekker en gezond leven.
Er verschijnen 9 specials per jaar, elk met een eigen thema. Zoals Slank, Gezond & Fit, Groen, Vakantie, Food, Wonen en Feest.

Kies jouw Margriet Extra abonnement

Wil je geen editie missen van de Margriet Extra-reeks? Neem dan een abonnement! Hiervoor hoef je geen Margriet abonnee te zijn. Op magazine.nl kun je een apart Margriet Extra abonnement bestellen. Je krijgt dan 9x per jaar een Margriet Extra gratis thuisbezorgd. Wil je ook weekblad Margriet ontvangen? Kies dan voor een Margriet + Extra abonnement. Je ontvangt dan weekblad Margriet én 9 keer per jaar een Margriet Extra in de brievenbus.

Gratis online magazine

Digitaal lezen is bij je abonnement inbegrepen: als abonnee lees je gratis het online magazine op je tablet, smartphone of computer. Wil je nog meer lezen? Met een abonnement op Margriet Extra krijg je 50% korting op een tweede abonnement naar keuze én 25% korting op het digitaal lezen van meer dan 75 online tijdschriften via Tijdschrift.nl.

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating