Margriet

Margriet

Margriet Super Plus

1 jaar
12 maanden
Eerste 5 maanden
10,00
/ mnd
daarna 21,99/ mnd
Margriet Super Plus
meer info

Populaire aanbiedingen

MargrietIngangsdatum: 31-01-2019

Margriet

Wekelijks

Met een abonnement op Margriet krijg je elke week voor het weekend het leukste vrouwentijdschrift van Nederland op de mat. Margriet staat vol met herkenbare verhalen, veel inspiratie, informatie en tips voor een leuk en gezond leven. In Margriet vind je interviews, heerlijke recepten, de nieuwste modetrends, persoonlijke verhalen, reisreportages, informatie over gezondheid, wooninspiratie en columns van o.a. Anita Witzier en Annette Heffels.

Acht keer per jaar verschijnen de Margriet Specials. In elk nummer van Margriet Specials vind je veel praktische informatie en tips, inspirerende interviews en deskundige informatie over gezond leven. Elke editie biedt verdieping op een specifiek thema, waarin je favoriete onderwerpen volledig aan bod komen en bevat veel inspiratie. Daarnaast hebben we ook Margriet Puzzelen: het goedkoopste en leukste puzzelboekje van allemaal!

De voordelen als Margriet-abonnee

Margriet-abonnees profiteren van veel abonneevoordelen en krijgen door het jaar heen verschillende cadeautjes. Elke week verloten we onder onze trouwe abonnees 5 cadeaus, van sieraden tot cadeaubonnen. Daarnaast krijg je een gratis Margriet Jaarkalender 2019, om het nieuwe jaar goed te beginnen. Ook profiteer je van korting op Margriet-producten en –abonnementen. Bijvoorbeeld 20% korting op een abonnement Margriet Puzzelen of 50% korting op een extra kortlopend abonnement.

Neem een abonnement!

Op magazine.nl kun je je favoriete Margriet-abonnement uitkiezen. Je vindt hier namelijk alle aanbiedingen met korting en regelmatig abonnementen met een welkomstcadeau, zoals een tas. Wil je iemand anders verrassen met een Margriet-abonnement? Bijvoorbeeld je zus of een vriendin? Dat kan! Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch. Naast een standaard Margriet-abonnement zijn er ook Plus-abonnementen, zoals Margriet Plus Puzzelen of Margriet Plus Specials.

Review:
Jouw rating