Margriet

Margriet

56 nummers voor maar
12 maanden
20,95 / mnd
15,17
/ mnd

Populaire aanbiedingen

Margriet Ingangsdatum: 05-05-2021

Margriet abonnement

56x per jaar

Met een abonnement op Margriet krijg je elke week, vlak voor het weekend, het leukste vrouwentijdschrift van Nederland op de mat. Margriet staat vol met herkenbare verhalen, veel inspiratie, informatie en tips voor een leuk en gezond leven. In Margriet vind je interviews, heerlijke recepten, de nieuwste modetrends, persoonlijke verhalen, reisreportages, informatie over gezondheid, wooninspiratie en columns van o.a. Anita Witzier en Annette Heffels.

Extra's van Margriet

Naast weekblad Margriet verschijnt er 9 keer per jaar een Margriet Extra. In elk nummer van Margriet Extra vind je veel praktische informatie en tips, inspirerende interviews en deskundige informatie over gezond leven. Elke editie biedt verdieping op een specifiek thema en bevat veel inspiratie. Daarnaast hebben we ook Margriet Puzzelen: het goedkoopste en leukste puzzelboekje van allemaal!

Neem een Margriet abonnement

Op magazine.nl kun je je favoriete Margriet-abonnement uitkiezen. Je vindt hier alle Margriet aanbiedingen met korting en regelmatig abonnementen met een welkomstcadeau, zoals een tas. Je kunt ook kiezen voor een Margriet + Puzzelen of Margriet + Extra abonnement. Wil je iemand anders verrassen met een Margriet-abonnement, je zus of een vriendin bijvoorbeeld? Dat kan! Op magazine.nl vind je ook cadeau-abonnementen. Deze abonnementen stoppen automatisch. 

Extra voordelen voor Margriet-abonnees

Margriet-abonnees profiteren van veel abonneevoordelen en krijgen door het jaar heen verschillende cadeautjes. Elke week verloten we onder onze trouwe abonnees 5 cadeaus, van sieraden tot cadeaubonnen. Ook profiteer je van korting op Margriet-producten en –abonnementen. Bijvoorbeeld korting op een abonnement Margriet Puzzelen, 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement naar keuze én 25% korting op de app Tijdschrift.nl met meer dan 75 online tijdschriften! Tot slot kun je Margriet gratis digitaal lezen. Als abonnee heb je toegang tot het online magazine via Tijdschrift.nl.

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating