Populaire aanbiedingen

LINDA-meiden abonnement

Met een LINDA.meiden abonnement ontvang je 6x per jaar het meest gedurfde meidentijdschrift van Nederland op de mat. LINDA.meiden is van de makers van het tijdschrift LINDA. en is er speciaal voor jonge vrouwen. Het tijdschrift staat vol met grappige columns, persoonlijke verhalen en artikelen over beauty en mode. Net zoals in het maandblad LINDA. staat in elke editie van LINDA.meiden een ander thema centraal, bijvoorbeeld Instagram bekendheden, luxe poezen of bekende DJ’s. LINDA.meiden is stoer, open en sexy en zoekt graag de grenzen op. LINDA.meiden brengt ook een zomer- en winterboek uit.

Extra voordelen voor LINDA.meiden abonnees

Neem een abonnement op LINDA.meiden en laat je inspireren door gedurfde reportages en persoonlijke verhalen! Abonnees van LINDA.meiden profiteren bovendien van extra voordeel. Het abonnement altijd inclusief digitaal lezen: als abonnee lees je het online LINDA.meiden magazine gratis op je tablet en smartphone. Wil je meer lezen? Abonnees krijgen 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement naar keuze en 25% korting op het digitaal lezen van meer dan 75 populaire tijdschriften via Tijdschrift.nl.

Kies jouw favoriete LINDA.meiden abonnement

Op magazine.nl vind je altijd het actuele overzicht met aanbiedingen voor het tijdschrift LINDA.meiden. Met een abonnement op LINDA.meiden krijg je ieder kwartaal het tijdschrift gratis thuisbezorgd, nog voordat ie in de winkel ligt. Je kunt kiezen voor een abonnement met korting of met een cadeau. Wil je meer lezen van LINDA.? Kies dan voor een LINDA.plus abonnement. Je ontvangt dan LINDA.meiden én 12x per jaar het hoofdblad LINDA. Je kunt een LINDA.meiden abonnement ook cadeau geven, bijvoorbeeld aan een vriendin! Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch.

Review:
Jouw rating

LINDA.meiden

6 nummers
12 maanden
35,70
24,00
LINDA.meiden

LINDA-meiden