LINDA.

LINDA.

LINDA.

6 nummers voor
6 maanden
41,70
28,00
LINDA.

Populaire aanbiedingen

LINDA. Ingangsdatum: 19-05-20

LINDA. abonnement

13x per jaar

Met een abonnement op LINDA. ontvang je elke maand dé glossy voor de leukste vrouwen van Nederland in je brievenbus. In elke editie van LINDA. magazine lees je onder andere een spraakmakend dubbelinterview, taboedoorbrekende verhalen over bekende en onbekende mensen, het laatste nieuws op het gebied van mode, beauty, eten, boeken, tv, muziek en film én persoonlijke columns van onder andere Saskia Noort en escortdame Amber. LINDA. is slim, sexy, gedurfd en nooit zonder humor

Kies jouw LINDA.abonnement 

Als abonnee heb je LINDA. altijd als eerste in huis en wordt het tijdschrift gratis thuisbezorgd. Hier op magazine.nl vind je alle actuele aanbiedingen van LINDA. abonnementen met korting of met een cadeau. Of maak iemand anders blij en geef een LINDA. magazine abonnement cadeau! Het cadeau-abonnement stopt automatisch. Je kunt je LINDA. abonnement ook uitbreiden met andere uitgaven van LINDA., zoals LINDA.meiden of LINDA.mode. Kies hier jouw favoriete LINDA. abonnement met korting.

LINDA. heeft verschillende abonnementen, met óf zonder Specials. Je kunt kiezen uit:

  • LINDA.halfjaar (6 x LINDA. of 5 x LINDA. + LINDA.vakantieboek)
  • LINDA.jaar (12 x LINDA. + LINDA.vakantieboek)
  • LINDA.plus (12 x LINDA. + LINDA.vakantieboek + 4 x LINDA.meiden)
  • LINDA.meer (12 x LINDA. + LINDA.vakantieboek + 2 x LINDA.loves + 1 x LINDA.man)
  • LINDA.alles (12 x LINDA. + LINDA.vakantieboek + 4 x LINDA.meiden + 2 x LINDA.loves + 1 x L’HOMO. + 1 x LINDA.man)

LINDA. inclusief online magazine lezen!

LINDA. heeft geregeld mooie aanbiedingen, speciaal voor haar abonnees. Daarnaast kun je als abonnee van LINDA. het magazine gratis digitaal lezen op je tablet of telefoon. Een LINDA. abonnement is namelijk altijd inclusief online magazine. Meer online tijdschriften lezen? Als abonnee krijg je 25% korting op het digitaal lezen van meer dan 75 digitale tijdschriften via Tijdschrift.nl. Meer lezen dan LINDA.? Als abonnee profiteer je van 50% korting op een tweede tijdschrift abonnement!

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating