Libelle Specials

Libelle Specials

Libelle Plus Specials

1 jaar
12 maanden
Eerste 5 maanden
10,00
/ mnd
daarna 23,47/ mnd
Libelle Plus Specials
meer info

Populaire aanbiedingen

Libelle SpecialsIngangsdatum: 07-02-2019

Libelle Specials

16x per jaar

Met een Libelle Specials abonnement lees je maar liefst 16x per jaar over de 4 meest populaire thema’s van Libelle lezeressen.

Libelle Specials thema’s

De Libelle Specials-reeks is uitgebreider dan ooit! Je geniet nu maar liefst 16 keer per jaar van de allerleukste en mooiste Specials, waarin de favoriete onderwerpen van onze lezeressen worden belicht. De Libelle Specials zijn onderverdeeld in de 4 meest populaire thema's: Gezond & Gelukkig, Tuin & Zo, Living en Lekker.

Libelle Specials voor iedereen

Libelle Specials is een uitgave van de makers van Libelle met de favoriete thema’s van de lezeressen. Maar ook als je geen Libelle lezeres bent kun je genieten van een abonnement op Libelle Specials. Lees je graag over gezond & gelukkig leven, tuintips & buitenleven, wooninspiratie & Do-It-Yourselfs en foodtrends & lekkere recepten? Dan is een abonnement op Libelle Special iets voor jou. Op magazine.nl kun je apart een Libelle Specials abonnement aanschaffen. Je bent dan niet verplicht om een groot abonnement te nemen maar je kunt wel 16x per jaar genieten van Libelle Specials. Met een abonnement op Libelle Specials krijg je het tijdschrift gratis thuisbezorgd en ben je goedkoper uit dan in de winkel. Wil jij extra inspiratie over gezondheid, tuin, wonen en eten? Neem dan een abonnement op Libelle Specials!

Review:
Jouw rating