Libelle Specials

Libelle Special

32 nummers voor
24 maanden
34,00 per half jaar
29,50
per half jaar

Populaire aanbiedingen

Libelle Specials Ingangsdatum: 05-05-2021

Libelle Specials abonnement

16x per jaar

Met een Libelle Specials abonnement geniet je maar liefst 16 keer per jaar van de allerleukste en mooiste Specials, waarin de favoriete onderwerpen van Libelle lezeressen worden belicht. Wil jij extra inspiratie over gezondheid, tuin, wonen en eten? Neem dan een abonnement op Libelle Specials!

Libelle Specials thema’s

Libelle Specials is een uitgave van de makers van weekblad Libelle. De Specials gaan altijd over een van 4 meest populaire thema’s van onze Libelle lezeressen, namelijk: Gezond & Gelukkig, Tuin & Zo, Living en Lekker. Met maar liefst 16 edities is de Libelle Specials-reeks uitgebreider dan ooit! Lees je graag over gezond & gelukkig leven, tuintips & buitenleven, wooninspiratie & Do-It-Yourselfs, foodtrends & lekkere recepten? Dan is een abonnement op Libelle Specials iets voor jou!

Kies jouw Libelle Specials abonnement

Ook als je geen Libelle lezeres bent, kun je genieten van een abonnement op Libelle Specials. Op magazine.nl kun je een apart Libelle Specials abonnement bestellen. Je krijgt dan 16 keer per jaar een dikke Special gratis thuisbezorgd en bent goedkoper uit dan in de winkel. Of kies voor een Libelle Plus Specials abonnement met korting! Je ontvangt dan elke week tijdschrift Libelle én 16 keer per jaar de Libelle Special in je brievenbus!

Gratis online magazine

Digitaal lezen bij je abonnement inbegrepen: als abonnee lees je gratis het online magazine op je tablet en smartphone. Wil je nog meer lezen? Met een abonnement op Libelle Specials krijg je 50% korting op een tweede abonnement naar keuze én 25% korting op het digitaal lezen van meer dan 75 populaire Nederlandse tijdschriften via Tijdschrift.nl.

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating