Libelle Puzzelen

Libelle Puzzelen

6 nummers
12 maanden
16,74
15,00

Populaire aanbiedingen

Libelle Puzzelen Ingangsdatum: 20-04-2021

Libelle Puzzelen abonnement

6x per jaar

Ben je een echte puzzelliefhebber en houd je je hersenen graag scherp? Neem een abonnement op Libelle Puzzelen en ontvang 6 keer per jaar het puzzelboek vol woordzoekers, kruiswoordpuzzels, legpuzzels, Zweedse puzzels, cryptogrammen, sudoku’s en filippines voor urenlang puzzelplezier!  Het Libelle puzzelboek heeft 48 pagina’s met een mix van puzzels op niveau 3 en 4, én altijd een leuke prijspuzzel. Ideaal voor bij de koffie, in de trein of op het strand. Puzzel alleen om lekker te ontspannen of samen met familie of vriendinnen. Met een abonnement op Libelle Puzzelen ontvang je elke 2 maanden een puzzelboekje om het gehele jaar door lekker te puzzelen.

Libelle Puzzelen voor iedereen

Libelle Puzzelen is een uitgave van de makers van weekblad Libelle. Libelle informeert en inspireert wekelijks heel veel vrouwen in Nederland met interviews, reportages en uitgebreide dossiers over de meest uiteenlopende onderwerpen. Het merendeel van de Libelle lezeressen puzzelt graag en daarom heeft Libelle het puzzelboek Libelle Puzzelen gemaakt. Ben jij een echte puzzel liefhebber? Doe je dit op regelmatige basis en het liefst het gehele jaar door? Dan is een abonnement op Libelle Puzzelen iets voor jou!

Jouw Libelle Puzzelen abonnement

Ook als je geen Libelle lezeres bent kun je genieten van Libelle Puzzelen. Op magazine.nl kun je een apart abonnement afsluiten op Libelle Puzzelen. Je krijgt dan elke 2 maanden gratis een puzzelboekje thuisbezorgd. Je kunt ook kiezen voor een abonnement op Libelle plus Puzzelen. Dit combinatie-abonnement heeft een extra voordeel: het is namelijk inclusief online magazine! Je leest tijdschrift Libelle dan gratis digitaal op tablet of telefoon.

Krijg jij geen genoeg van woordzoekers, kruiswoordpuzzels en Zweedse puzzels? Met een Libelle Puzzelen abonnement beleef jij iedere 2 maanden 48 pagina’s puzzelplezier!

Review:
Jouw rating