Libelle Bookazine

Libelle Bookazine

26 nummers voor maar
24 maanden
21,13 per half jaar
17,50
per half jaar

Populaire aanbiedingen

Libelle Bookazine Ingangsdatum: 27-05-2021

Libelle Bookazine abonnement

13x per jaar

Lees jij graag boeken? Dan is een abonnement op Libelle Bookazine echt iets voor jou! Libelle Bookazines zijn boeken in tijdschriftvorm. Speciaal voor onze lezeressen maakt Libelle een selectie van de mooiste titels; van bestsellers tot onontdekte juweeltjes en van thrillers tot oudere romans. Lekker licht en daarom handig voor thuis op de bank, maar ook voor onderweg, in een tas of koffer.

Ook dit jaar verschijnen er 13 Libelle Bookazines, die zijn geselecteerd door Libelle in samenwerking met Uitgeverij Meulenhoff Boekerij en Luitingh-Sijthoff. Eerder verschenen Libelle Bookazines:

- Enkeltje Ierland – Charlotte de Monchy
- Wat het hart kan horen – Jan-Philipp Sendker
- Nachtblauw – Simone van der Vlugt
- Vermist – Harlan Coben

De voordelen van Libelle Bookazines:

  • Ze zijn lekker licht. Wel zo handig op vakantie, in bad of in bed
  • Veel goedkoper dan het boek zelf
  • Stuk voor stuk toegankelijk, indrukwekkend en meeslepend.

Voordelen van een abonnement op Libelle Bookazine!

Met een abonnement op de Libelle Bookazine-reeks krijg je elke nieuwe uitgave automatisch op de mat. Je geniet dan 13 keer per jaar van de mooiste titels! Je kunt een apart Bookazine abonnement afsluiten, of kiezen voor een Libelle Plus Bookazine-abonnement. Je ontvangt dan het weekblad Libelle én 13 Libelle Bookazines. Dit abonnement heeft als extra voordeel dat het inclusief online magazine is! Je leest weekblad Libelle dan gratis digitaal op tablet, telefoon of computer via de Tijdschrift.nl.

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating