Libelle

Libelle

Libelle Plus Specials

12 maanden
12 maanden
Eerste 5 maanden
10,00
/ mnd
daarna 23,47/ mnd
Libelle Plus Specials
meer info

Populaire aanbiedingen

LibelleIngangsdatum: 31-01-2019

Libelle

Wekelijks

Met een Libelle abonnement ontvang je wekelijks een moment van ontspanning en inspiratie. Libelle informeert en inspireert vrouwen over de meest uiteenlopende onderwerpen. In Libelle vind je interviews, reportages, uitgebreide dossiers met de nieuwste trends op het gebied van mode en wonen en veel persoonlijke en herkenbare columns. Elke maand brengt Libelle het Libelle Bookazine en Libelle Special uit. Libelle Bookazine biedt de meest inspirerende, indrukwekkende en meeslepende romans in een tijdschriftvorm. In Libelle Specials lees je alles over een bepaald thema bijvoorbeeld Libelle Gezond & Gelukkig, Libelle Tuin & Zo, Libelle Living en Libelle Lekker. Ten slotte heeft Libelle de puzzelboekjes Libelle Puzzelen. Dit puzzelboekje bevat populaire puzzels voor lekker lang puzzelplezier.

Libelle abonnement vol extra aanbiedingen!

Als abonnee van Libelle krijg je tijdens de gehele duur van je abonnement veel abonneevoordeel. Je kunt gratis Libelle digitaal lezen op je tablet of telefoon en je ontvangt in het voorjaar gratis een vernieuwde Libelle Special. Wil je meer van het tijdschrift Libelle? Je krijgt 40% korting op het Libelle Bookazine-abonnement en het Libelle Special-abonnement en 20% korting op Libelle Puzzelen. Wil je nog meer tijdschriften lezen? Als Libelle abonnee krijg je maar liefst 50% korting op het digitaal lezen pakket met 50 verschillende tijdschriften en 50% korting op een tweede abonnement. Daarnaast vind je het gehele jaar door in het tijdschrift en online leuke aanbiedingen voor Libelle lezeressen zoals weekendjes weg, entree tot wellness en hotel aanbiedingen.

Kies jouw Libelle abonnement

Met een abonnement op het tijdschrift Libelle ben je goedkoper uit dan in de winkel én heb je het tijdschrift altijd als eerste in huis! Op magazine.nl vind je alle aanbiedingen van Libelle met korting of met een cadeau. Wil je een Libelle abonnement cadeau geven? Dat kan! Een cadeau-abonnement op Libelle stopt automatisch. Wil je niet alleen het tijdschrift Libelle maar ook direct Libelle Bookazine of Libelle Specials? Dan is het mogelijk om direct een combinatie-abonnement te bestellen. Op magazine.nl vind je altijd een Libelle abonnement dat bij je past!

Review:
Jouw rating