Libelle

Libelle

168 nummers voor
36 maanden
20,95 / mnd
14,08
/ mnd

Populaire aanbiedingen

Libelle Ingangsdatum: 05-05-2021

Libelle abonnement

56x per jaar

Het tijdschrift Libelle informeert en inspireert. Met een abonnement op Libelle geniet je elke week van een moment van ontspanning en inspiratie. In het Libelle magazine lees je interviews, reportages en herkenbare columns en blijf je op de hoogte van de nieuwste mode- en woontrends met uitgebreide dossiers. Naast de wekelijkse Libelle verschijnen er 16x per jaar verschillende Libelle Specials over 4 populaire thema’s: Libelle Gezond, Libelle Tuin & Zo, Libelle Lekker en Libelle Living. Daarnaast is er Libelle Bookazine: een compleet boek in tijdschriftvorm. Van bestsellers tot onontdekte juweeltjes. Tot slot hebben we Libelle Puzzelen: 6 puzzelboekjes per jaar met de populairste puzzels én elke editie een nieuwe probeerpuzzel. Libelle abonnementen werden voorheen uitgegeven door Sanoma Media Nederlands en behoren nu tot DPG Media Magazines.

Kies jouw abonnement op Libelle

Op magazine.nl vind je altijd de goedkoopste Libelle abonnementen. Als abonnee heb je iedere week het Libelle magazine als eerste in huis én ben je goedkoper uit dan wanneer je Libelle los koopt in de winkel. Hier op magazine.nl vind je alle actuele aanbiedingen van Libelle abonnementen met korting of met een cadeau. Iemand anders blij maken met Libelle? Geef een Libelle-abonnement cadeau! Het cadeau-abonnement stopt automatisch. Wil je naast Libelle ook maandelijks een Libelle Special ontvangen? Je kunt je abonnement ook combineren met Libelle Special, Libelle Bookazine of Libelle Puzzelen. Vind hier het abonnement dat bij je past!

Libelle inclusief online magazine lezen!

Met een abonnement op Libelle profiteer je van veel abonneevoordelen. Zo wordt iedere week het tijdschrift thuis bezorgd en ontvang je diverse extra’s, zoals korting op events zoals de Libelle Zomerweek. En als abonnee krijg je tot 50% korting op een tweede tijdschrift abonnement. Ook ontvang je met een abonnement op Libelle doorlopend korting op Libelle Bookazine, Libelle Specials en Libelle Puzzelen. Bovendien kun je het tijdschrift gratis digitaal lezen op een tablet, telefoon en computer. Het Libelle abonnement is namelijk inclusief online magazine. Meer online tijdschriften lezen? Je krijgt 25% korting op het lezen van meer dan 75 digitale tijdschriften via Tijdschrift.nl.

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating