Kek Mama

Kek Mama

Kek Mama

32 nummers voor maar
24 maanden
23,92
per kwartaal
Kek Mama
meer info

Populaire aanbiedingen

Eerst proberen?

4 x Kek Mama voor 23,92

Kek Mama Ingangsdatum: 06-12-19

Kek Mama abonnement

Maandelijks

Met een abonnement op Kek Mama ontvang je hét mama magazine voor de leuke vrouw die ook moeder is van kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Met humor en relativering schrijft Kek Mama over alles wat jou boeit: verrassende en smeuïge verhalen, interviews met andere (bekende) moeders, bijzondere portretten, columns van o.a. Roos Schlikker en Ionica Smeeths, betaalbare mode voor jou en de kids, reizen, uittips, eten en veel meer waar jij blij van wordt. In Kek Mama gaat het niet alleen over het moeder zijn, maar vooral ook over de vrouw erachter! Neem nu een abonnement en jouw favoriete mama magazine ligt elke 4 weken op je deurmat!

Kies jouw Kek Mama abonnement

Kies het Kek Mama-abonnement dat bij jou past op magazine.nl. Je vindt hier alle actuele Kek Mama aanbiedingen. Je kunt kiezen voor een abonnement met korting of een abonnement met een mooi cadeau zoals een toffe tas, accessoires of een cadeaubon. Je kunt natuurlijk ook iemand verrassen met een abonnement op dit heerlijke mama magazine. De Kek Mama-cadeauabonnementen stoppen allemaal automatisch!

Kek Mama inclusief online magazine

Als abonnee van Kek Mama kun je rekenen op leuke voordelen. Zo is een abonnement op Kek Mama voordeliger dan in de winkel én heb je hem eerder in huis. Bovendien is een abonnement altijd inclusief online magazine. Abonnees lezen hun Kek Mama gratis digitaal op een tablet of telefoon via onze Tijdschrift.nl app. Handig tijdens uitstapjes en vakantie! Als abonnee krijg je ook tot 50% korting op een tweede abonnement naar keuze, bijvoorbeeld een ander mama magazine zoals Ouders van Nu of VIVA Mama. Meer online tijdschriften lezen? Met een Kek Mama abonnement krijg je 25% korting op het digitaal lezen van meer dan 70 populaire Nederlandse tijdschriften via Tijdschrift.nl.

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating