Kek Mama

Kek Mama

KEK MAMA

8 nummers
8 nummers
46,88
35,95
KEK MAMA
meer info

Populaire aanbiedingen

Kek MamaIngangsdatum: 02-02-2019

Kek Mama

Maandelijks

Met een abonnement op Kek Mama ontvang je hét tijdschrift voor de leuke vrouw die ook moeder is met kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Met humor en relativering schrijven ze over alles wat jou boeit: verrassende en smeuïge verhalen, interviews met andere (bekende) moeders, bijzondere portretten, columns van o.a. Roos Schlikker en Ionica Smeeths, betaalbare mode voor jou en de kids, reizen, uittips, eten en veel meer waar jij blij van wordt. In Kek Mama gaat het niet alleen over het moeder zijn, maar vooral ook over de vrouw erachter! Kek Mama verschijnt elke 4 weken.

Voordeel voor Kek Mama abonnees

Als abonnee van Kek Mama kun je rekenen op leuke voordelen. Zo is een abonnement op Kek Mama voordeliger dan in de winkel, krijg je hem gratis thuisbezorgd en heb je hem eerder in huis. Abonnees kunnen Kek Mama gratis digitaal lezen op een tablet of telefoon. Handig tijdens uitstapjes en vakantie! Meer lezen? Abonnees krijgen tot 50% korting op een tijdschrift naar keuze, waaronder LINDA., vtwonen, Donald Duck of Ouders van Nu. Ook leuk: met een Kek Mama abonnement lees je de nieuwste edities van meer dan 50 tijdschriften op je tablet voor maar € 7,50 per maand (€ 15 voor niet-abonnees).

Kies jouw Kek Mama abonnement

Op Magazine.nl vind je alle actuele Kek Mama aanbiedingen. Je kunt kiezen voor een abonnement met flinke korting of een abonnement met een mooi cadeau zoals een toffe tas, accessoires of een cadeaubon. Het is ook mogelijk om iemand te verrassen met een abonnement op Kek Mama. De cadeau abonnementen stoppen allemaal automatisch!

Review:
Jouw rating