Katrien Duck

Katrien Duck

Katrien

14 nummers
14 nummers
46,90
39,00
Katrien
meer info

Populaire aanbiedingen

Katrien DuckIngangsdatum: 05-02-2019

Katrien Duck

Maandelijks

Katrien Duck is het maandblad speciaal voor meiden! Het tijdschrift is een uitgave van de makers van Donald Duck Weekblad met Katrien Duck in de hoofdrol. Met een Katrien Duck abonnement beleef je 12x per jaar spannende avonturen met Katrien het haar nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje. Je leest alles over Katrien haar romantische afspraakjes met oom Donald en haar blunders met de Duckstadse Damesclub. Naast een hoop spannende strips staat Katrien Duck ook vol met tips van Katrien aan haar lezeressen. De totale reeks van Katrien Duck bestaat uit 26 edities. Na 3 jaar verschijnen er daarom vrijwel identieke nummers. Je kunt Katrien Duck daarna nog blijven volgen in Donald Duck Weekblad.

Voordeel voor Katrien Duck abonnees

Met een abonnement op Katrien Duck profiteer je van leuke extra’s en exclusieve kortingen. Met een abonnement op Katrien Duck ben je altijd goedkoper uit dan wanneer je Katrien Duck los in de winkel koopt. Je ontvangt het tijdschrift iedere maand thuis in de bus en je kunt Katrien Duck gratis digitaal lezen op je tablet of telefoon. Je kunt nog meer Donald Duck avonturen beleven op de computer. Je krijgt namelijk gratis toegang tot de Duckstad game DuckWorld Smart Adventures. Ten slotte krijg je 25% korting op DuckTypen en 10% korting op geselecteerde producten in de Duckstadshop. Wil je nog meer lezen? Je krijgt maar liefst 50% korting op een tweede abonnement!

Bestel je Katrien Duck abonnement

Op magazine.nl vind je altijd alle Katrien Duck abonnementen met korting. Wist je dat je een Katrien Duck abonnement aan iemand cadeau kunt geven? Verras bijvoorbeeld je vriendin of nichtje met een abonnement op Katrien Duck! Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch. Ga voor gemak en ontvang Katrien Duck op de mat! Neem een abonnement op Katrien Duck en ontvang iedere maand de leukste strips en de hipste tips van Katrien.

Review:
Jouw rating