Katrien Duck

14 nummers Katrien Duck

24 maanden
24,64 per half jaar
18,75
per half jaar

Populaire aanbiedingen

Katrien Duck Ingangsdatum: 25-05-2021

Katrien Duck abonnement

14x per jaar

Katrien Duck is het maandblad speciaal voor meiden! In deze uitgave van de makers van Donald Duck Weekblad speelt Katrien Duck de hoofdrol. Met een abonnement op tijdschrift Katrien Duck beleef je 14x per jaar spannende avonturen met Katrien het haar nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje. Je leest alles over Katrien haar romantische afspraakjes met oom Donald en haar blunders met de Duckstadse Damesclub. Naast een hoop spannende strips staat Katrien Duck ook vol met tips van Katrien aan haar lezeressen. De totale reeks van Katrien Duck bestaat uit 56 edities. Na 4 jaar verschijnen er daarom vrijwel identieke nummers. Je kunt Katrien Duck daarna nog blijven volgen in Donald Duck Weekblad.

Voordeel voor Katrien Duck abonnees

Met een abonnement op Katrien Duck ben je altijd goedkoper uit dan wanneer je Katrien Duck los in de winkel koopt én je profiteert van leuke extra’s en exclusieve kortingen. Zo is een abonnement op Katrien Duck inclusief digitaal lezen via de app Tijdschrift.nl. Als abonnee lees je het online magazine gratis op je tablet en smartphone. Je kunt nog meer Donald Duck avonturen beleven op de computer. Je krijgt namelijk gratis toegang tot de Duckstad game DuckWorld Smart Adventures. Ten slotte krijg je 25% korting op DuckTypen en 10% korting op geselecteerde producten in de Duckstadshop. Wil je nog meer lezen? Je krijgt maar liefst 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement én 25% korting op het lezen van meer dan 75 populaire Nederlandse tijdschriften via Tijdschrift.nl.

Bestel je Katrien Duck abonnement

Op magazine.nl vind je altijd Katrien Duck abonnementen met korting. Je kunt ook een Katrien Duck abonnement cadeau geven! Verras bijvoorbeeld je vriendin of nichtje! Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch. Ga voor gemak en ontvang Katrien Duck op de mat! Neem een abonnement op Katrien Duck en ontvang iedere maand de leukste strips en de hipste tips van Katrien.

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating