GTO Magazine

GTO Magazine

GTO

4 nummers
1 Jaar - 4 nummers
23,96
16,95
GTO
meer info

Populaire aanbiedingen

GTO MagazineIngangsdatum: 29-11-2018

GTO Magazine

4x per jaar

GTO Magazine is het tijdschrift voor liefhebbers van sportcars, supercars en exoten. Voor de lezers van GTO Magazine is autorijden een doel en niet het middel. Met een abonnement op GTO Magazine ontvang je 4x per jaar al het nieuws over de meest opwindende supercars. Verwacht reportages over de nieuwste sportcars en testritten in auto’s waarvan de liefhebbers zullen watertanden. We laten je meegenieten van de allermooiste autoroutes ter wereld, maar schenken ook aandacht aan vergeten of onbekende automerken. Natuurlijk bespreken we ook techniek, auto-gerelateerde gadgets en schrijven over de bijzondere levensstijl van GTO-rijders. GTO Magazine wordt gemaakt door de redactie van AutoWeek, al jarenlang dé autoriteit op het gebied van auto’s!

Een abonnement op GTO Magazine vol extra aanbiedingen!

Als abonnee van GTO Magazine krijg je extra korting en kun je gebruik maken van leuke aanbiedingen. Vier keer per jaar wordt GTO Magazine bij je thuis bezorgd, vanzelfsprekend betaal je geen verzendkosten. Omdat we onze abonnees waarderen krijg je maar liefst 50% korting op een tweede abonnement. Je kunt GTO magazine ook gratis digitaal lezen op je tablet of telefoon. Last but not least: abonnees van GTO Magazine kunnen de laatste edities van meer dan 50 tijdschriften lezen op een tablet voor maar € 7,50 per maand (€ 15 voor niet-abonnees).

Kies jouw GTO Magazine abonnement

Op magazine.nl vind je het GTO Magazine abonnement dat bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor een jaarabonnement. Je ontvangt dan 4x GTO Magazine met flinke korting op de winkelprijs. Een GTO Magazine abonnement is ook te combineren met een abonnement op de reguliere AutoWeek. Met dit abonnement ontvang je 51x AutoWeek, 4x GTO Magazine en een bijzondere eindejaarsspecial. Het is ook mogelijk om iemand te verassen met een abonnement op GTO Magazine. Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch. GTO is hét met tijdschrift voor iedereen met passie voor PK’s!

Review:
Jouw rating